loading... Nuante de diversitate!
21 mai 2010 | By: Misu Radovici

Ce pierde un crestin?

Ce pierde un crestin (pentru unii intrebare arzatoare, pentru altii intrebare nefolositoare - in sensul de neinteresanta/nefondata)?
Multi spun despre crestini in aceasta vreme ca pierd prin credinta lor tot ce ofera sau poate oferi aceasta viata scurta. Poate ca in cazul multora acest lucru tinde sa devina un adevar ... si incet-incet sa renunte la fel ca si Alexandru sau Dima ...
Pentru un crestin autentic "pierderile" s-ar numi: invinuirile unei constiinte incarcate, despartirea de Dumnezeu, intrebari despre sensul vietii, irosirea de timp si mijloace, singuratatea in greutati, o viata inlantuita fara posibilitatea de a fi vreodata liber.
In schimbul acestor lucruri pe care le-am "pierdut" ... ne-au fost daruite unele lucruri pe care doar un crestin le poate aprecia: iertarea deplina a pacatelor, pacea cu Dumnezeu, promisiunea vietii vesnice, bucuria de a face binele, o tinta a vietii care nu o putem gresi, ajutorul si ocrotirea zilnica a lui Dumnezeu, prieteni noi care au aceleasi teluri ca si noi.
Oricat de multe ni s-ar spune ca pierdem, atunci cand in viata noastra si a celor din jurul nostru intra acemenea castiguri ... orice bilant ne va fi INTOTDEAUNA favorabil ...
Sa ai o zi frumoasa si o viata plina de binecuvantari deoarece nu ai pierdut nimic interesant, nimic valoros ... ci printr-o decizie inteleapta ai avut numai si numai de castigat!

0 comentarii:

Search