loading... Nuante de diversitate!
12 octombrie 2010 | By: Misu Radovici

Legamantul loialitatii ... Loialitatea legamantului ...

A fi loial fata de tine ... a fi loial fata de ceilalti ... a fi loial fata de El. Loialitatea ... ce termen interesant. Era o notiune de baza in trecut. Curtile regale si clasa cavalerilor se bazau pe acest lucru. Exista si un cod al loialitatii. Existau "pledges of allegiance" ... intre doua sau mai multe parti. Echivalentul unui legamant din timpurile noastre. Poate insa cel mai important legamant de loialitate ar trebui sa fie legamantul de loialitate cu tine insuti. De ce? Pentru ca te va ajuta sa iei niste decizii intelepte in multe situatii. Niciodata nu-ti compromite valorile si crezurile tale, chiar cu riscul de a fi ridiculizat sau respins.
Fii loial fata de tine insuti. Traieste-ti propria viata si nu-i lasa pe altii sa decida ce-i mai bine pentru tine. Daca o vei face, vei fi neferict pentru ca nu iti esti loial. Daca nu poti fi onest si loial fata de tine, cum ai putea fii fata de cei din jurul tau sau fata de EL.
Poate ca nu ai facut asa ceva pana acum ... insa azi poti face asta. Azi poti incheia un legamant de loialitate cu tine insuti, cu principiile pe care Dumnezeu le-a lasat in viata ta. Poti alege sa fii loial hotararilor luate. 
Fii loial! Fata de tine, fata de semeni, fata de Dumnezeu!

0 comentarii:

Search