loading... Nuante de diversitate!
7 decembrie 2010 | By: Misu Radovici

Raze de lumina ...

Mangaierile divine sunt un balsam care alina ranile si durerile noastre sufletesti, ele ne incurajeaza si ne dau pace si siguranta in imprejurarile dificile pe care le intampinam si cu care, mai devreme sau mai tarziu, ne confruntam. In orice incercare sau dificultate pe care Dumnezeu o ingaduie in viata noastra, avem la dispozitie, din partea Lui, mangaiere si imbarbatare. Acestea ne sustin moralul si ne intaresc in slabiciunile si inconsecventele noastre din timpul acestor incercari.
Dumnezeu cunoaste slabiciunea noastra, imposibilitatea de a schimba imprejurarile si, de ce nu, ignoranta noastra cu privire la ce ne asteapta. De ce am tine asa de mult la slabiciune, incapacitate sau ignoranta? Toate acestea pot fi inlocuite ... Tocmai de aceea El ne da "garantia" dragostei Sale desavarsite, care nu va permite ca un lucru sa se transforme sau sa devina daunator ...
Nici macar cand din punct de vedere omenesc, el PARE a fi daunator ... "Celui fara prihana ii rasare o lumina in intuneric, El este milostiv ..." (Ps. 112:4)
El este Acela care aduce ... raze de lumina!

0 comentarii:

Search