loading... Nuante de diversitate!
2 martie 2011 | By: Misu Radovici

Cine nu-i gata e luat cu lopata ...

Sunt sigur ca aceste cuvinte "Cine nu-i gata il iau cu lopata" (sau e luat cu lopata) ... va sunt familiare ...
Le foloseam cand ne jucam de-a vatascunselea in urma cu multi ... multi ani in urma ... "Lopata" de la jocul ala era cam ultima problema si tot ce aveam in gand  ... :lol: ... cum sa nu fiu eu primu ca nu am chef "sa pun ochii" ... 
Dar timpul a trecut ... lucrurile s-au schimbat ... si nu mai suntem copii ... desi inca ne mai "jucam de-a vatascunselea" ... dar la un alt nivel ... Cred ca intelegeti la ce vreau sa ma refer ... Incercam sa "jonglam" viata ... sa sarim peste anumite "trepte" ... sa ocolim anumite "jaloane" ... in speranta ca nimeni nu ne vede ... pe nimeni nu intereseaza ... sau de ce nu ca sa parem mai mult (sau oare putin mai) interesanti ... mai cool.
Cine nu-i gata e luat cu lopata ...
Daca pana acum ai luat totul in joaca ... daca ti-a dardait sufletul in tine asteptand cu infrigurare ca altu sa fie primul ... ca altu sa fie "prins" inaintea ta si dupa aia nu a mai contat nimic altceva ... poate ca e timpul sa faci o schimbare de atitudine ... poate ca e timpul SA DECLARI razboi. Razboi impotiva indiferentei, impotriva prejudecatii, impotriva comoditatii personale ... de ce nu razboi impotriva propriei tale persoane.
Maybe it's time to make war
Si pentru ca tot vorbeam ieri de John Piper ... am intalnit pe youtube un filmulet interesant pe care vreau sa il impartasesc cu voi ... aici si acum.

Va doresc sa aveti parte de o zi minunata azi ... in ciuda faptului ca tre' sa va luptati cu voi insiva!

0 comentarii:

Search