loading... Nuante de diversitate!
3 august 2011 | By: Misu Radovici

Plopu 27 (detalii) ...

Materialul de mai jos e preluat de la Rebe
L-am pastrat in aceeasi forma in care l-a postat ea ... nu din lipsa de originalitate sau idei ci pentru ca este extrem de bine structurat si cred (simt ... si iar cred) ... ca nu mai e nevoie de nimic in plus sau minus ...
So ... detaliile asa cum erau ele ...
Si ... daca poate ai timp ... poate ca te vei ruga pentru timpul nostru acolo ...
Bless!
"Multi v-ati intrebat ce va fii anul acesta cu tabara :) ei bine va pot oferi raspunsul oficial ;) asa cum l-am primit si eu :) daca sustineti aceasta lucrare puteti folosi cele de mai jos si la voi pe blog :) daca nu... puteti sa va abtineti :)) si sa folositi doar comentariile proprii ;):P
Despre Plopu 27
Cu siguranta fiecare dintre noi asteptam Plopu 27. Pentru unii dintre noi care am fost acolo o data, sau de doua ori, sau de trei ori, sau de zece ori, ne amintim cum acest loc, pentru o saptamână, devine acasa, iar motto-ul taberei isi merita din plin sensul, Locul unde te atinge Dumnezeu, pentru ca fiecare dintre noi intr’un fel sau altul a fost atins de Dumnezeu, a fost schimbat de Dumnezeu. Am avut propria noastra experienta cu Dumnezeu. Pentru cei care nu ati reusit sa luati parte la aceasta tabara, doar ati auzit pe unii vorbind, povestind, starnind in voi un entuziasm aparte, tabara Plopu, devine un loc in care doriti sa ajungeti,  o oprire importanta in aceasta calatorie pe care o parcurgem fiecare dintre noi. Din acest motiv, ceea ce urmeaza sa scriu in continuare nu imi este deloc usor, dimpotriva, este foarte greu, pentru ca anul acesta vor avea loc anumite schimbari in ceea ce priveste tabara. Vestea buna este ca ele nu vor fi permanente, ci se vor limita doar la acest an.
Impreuna cu cei din echipa de organizare am hotarat ca anul acesta Plopu 27 sa fie o tabara mai restransa, o tabara mica. O tabara de mijlocire, rugaciune si post. Tabara nu se inchide, dar este destinata in mod special unui grup restrans, in jur de 20-30 de persoane,care pana acum s-au implicat in pregatirea si organizarea taberei, din punct de vedere administrativ si spiritual. Intelegem ca aceasta decizie poate intrista pe cei ce isi doresc sa ajunga anul acesta la Plopu, insa cunoscand ce inseamna aceasta lucrare pentru fiecare dintre noi, cred ca puteti intelege sau macar veti incerca sa intelegeti de ce in acest an este nevoie de o asemenea hotarare, de o asemenea decizie.
Lucrul pe care ni-l dorim, cu totii, este ca Plopu sa continue,dar nu oricum, nu sub orice forma si nu facand compromis. Asa ca Plopu de anul acesta va fi important pentru anii care urmeaza si este necesar sa fie facut in forma in care am gandit-o ca si grup de organizare.
Plopu 27 se va deschide pe data de 4 august si va tine pina pe 7 august. Bineinteles ca intre aceste date sunteti bineveniti sa ne vizitati.
Pentru cei care aveti intrebari legate de aceasta decizie, de tabara PLOPU, puteti sa scrieti la adresa de email liviu.radu2005@gmail.com sau adilala@gmail.com – si in masura posibilitatilor vom incerca sa raspundem."

1 comentarii:

Charys spunea...

Been there done that :)):X

Search