loading... Nuante de diversitate!
20 mai 2012 | By: Kostinush

O ZI DE RELAXARE!

    Va invit astazi la o zi de relaxare de odihna si imi doresc sa va bucurati de adevarata odihna in DOMNUL . 
 Si cum putem gasi odihna decat bucurandu-ne de frumusetile pe care le-a creat pentru noi oamenii ....din dragoste si bucurie.  
Aceasta trebuie s fie starea noastra  in ZIUA DOMNULUI ....o fiinta plina de dragoste si bucurie ..dar noi... fiinta umana .... ne limitam in a sfinti aceasta zi in a face ceva sau a nu face ( nu ai voie sa calci o camasa ca e pacat spre exemplu)......dar launtrul fiintelor noastre raman goale si atunci cum ne mai deosebim de lume sau ce este lumea? 
Oare nu ne inselam singuri creand aceste seturi de valori in afara iar fiinta launtrica se conserva asa de bine in firea ei fara dragostea si bucuria care vine numai de la CREATOR?
Ce este o zi de odihna si de relaxare .....sa aratam cat mai bine si mai frumosi pe dinafara ascuzand de fapt cat de mizerabil ne simtim de multe ori in aceasta zi de duminica? Si atunci cum cinstim noi aceasta yi de bucurie sau o mai cinstim noi cu adevarat  ? 
In cazul acesta cu ce ne mai deosebim noi de lume? nu aceasta este lumea .... a arata ceea ce nu esti ...a inseala?
Daca tie rusine in aceasta zi sa te arati cu starea deplorabila in care te afli mai bine ai onora pe Domnul cu o drumetie in mijlocul creatiei LUI si ai reflecta la FRUMUSETILE LUI ! 
Este cea mai frumoasa biserica pe care o poti gasi ....ce pacat este mai mare ...sa fi fatarnic in aceasta zi si sa te arati asa cum nu esti "stralucind pe dinafara" sau sa te arati asa cum esti fara menajamente in multe dintre "catedralele" pe care DOMNUL le-a creat pentru a ne bucura de ele , dar in aceste catedrale nu ai nevoie decat de nishte bocanci un rucsac si ceva de mancare.
 

0 comentarii:

Search