loading... Nuante de diversitate!
1 decembrie 2012 | By: Kostinush

PE TRICOLOR E SCRIS UNIRE !

Dupa sute de ani de razboaie,de cotropiri de fel de fel,au venit...au plecat si iata ca in sfarsit a luta nastere o tara.
Ziua aceasta personal ...o dedic bunicilor mei care amandoi au luptat in cel de-al doilea razboi mondial pentru mine...unul dintre ei a fost ofiter si a murit in conditii suspecte in anii cumpliti ...anii "50".Celalalt bunic a murit de batranete inca avand schijele in el .
Tanara  fiind ...am dorit din toata inima sa paraesesc aceasta tara ,..pe care nu o intelegeam,...si nu stiu cum "o mana nevazuta"....m-a tinut cu forta aici...nu am resusit sa plec nicicum...
  • Acum dupa ceva ani de maturitate...ii multumesc TATALUI , pentru ca nu as putea trai in alta parte la sesnsibilitatile interioare pe care le am.
    Am inteles ca e bine sa traiesti acolo unde te leaga "pamantul",acolo de unde te tragi,pentru ca rezoneaza cu interiorul tau.
In ultimul an am pornit la colindarea muntilor tarii acesteia,am colindat cetatile dacice....nu va spun ce sentimente am incercat...hmm...nu as da pe nimic in lume...concediile din tarile straine pe o plimbare in muntii acestei tari,...in locurile istorice.
LA MULTI ANI ROMANIA, la multi ani tuturor romanilor din tara si din lumea intreaga!
Ma rog pentru tara aceasta    DUMNEZEU sa ii vindece ranile adanci care in ultimii ani sau infectat .
TATA te rog binecuvanteaza ROMANIA ,sa ne putem gasi toti un loc aici,sa ne bucuram de ce ne-ai dat,sa  putem primi inapoi pe  cei plecati departe de pamantul stramosesc,de parinti,bunici....ajuta-ne sa construim frumos mai departe tara aceasta. AMIN

0 comentarii:

Search