loading... Nuante de diversitate!
25 ianuarie 2013 | By: Kostinush

Daca as iubi

    Daca nu iubesc nu sunt nimic,nu influentez cu nimic vietile celor din jurul meu,a celor dragi ai mei.Cum as putea sa fiu dovada iubirii LUI DUMNEZEU pentru cel de langa mine ?
De prea multe ori il facem pe DUMNEZEU neputincios si spunem "ahh...Dumnezeu nu mai lucreaza,nu suntem destul de curati,de sfinti ca sa se apropie de noi!".
Oare e CUVANTUL prea slab ca sa mai lucreze in inima si in vietile oamenilor sa aduca libertate si viata?Daca as vorbi in o mie de limbi ingeresti si nu as iubi ,as fi ca o usa care scartiie,fac doar un zgomot care deranjeaza in jurul meu si atat. Mai vorbim noi CUVANTUL LUI DUMNEZEU in vietile noastre prima data si pe urma in vietile celor din jurul nostru a celor dragi noua ,un CUVANT plin de Dragostea care sacrifica totul ,ofera totul si nu tine nimic pentru ea ?
Ce este viata omului fara dragoste?Tu personal poti trai fara sa fi iubit,daca nu, atunci cum poti cere altuia sa traiasca fara dragoste?
Te provoc astazi sa incepi, daca doresti un mic "experiment" ,sa incepi sa vorbesti in viata cuiva drag tie in fiecare zi un CUVANT acoperit de DRAGOSTE,aceea care s-a dat pe sine pe CRUCE, ar fi interesant sa vezi reactiile acelei persoane si de ce nu eliberarea ei din inchisoarea pacatului.
Sa avem curajul sa parasim ungherele acelea intunecoase si reci ale religiozitatii si sa iesim la LUMINA CUVANTULUI ,viata noastra sa fie o dovada vie si de netagaduit a dragostei lui DUMNEZEU .
“The opposite of love is not hate, it's indifference. The opposite of art is not ugliness, it's indifference. The opposite of faith is not heresy, it's indifference. And the opposite of life is not death, it's indifference.” (Opusul dragostei nu e ura, e indiferenta. Opusul artei nu e uratenia, e indiferenta. Opusul credintei nu e erezia, e indiferenta. Si opusul vietii nu e moartea, e indiferenta.)
Elie Wiesel

0 comentarii:

Search