loading... Nuante de diversitate!
1 martie 2013 | By: Kostinush

The letter ...cu dragoste









  Inceput de primavara calendaristica,inceput de sperante pentru o vreme calduroasa,pentru un aer care sa iti mangaie obrazul,pentru parfumul inca natural al florilor,pentru cantul pasarilor cam tot ceea ce inseamna viata.Am experimentat in ultima perioada de timp lucruri noi in viata mea,atitudini venite din partea persoanei mele care m-au surprins chiar si pe mine,persoana in cauza ...lol...M-am ocupat cu cadouri si scrisori ...da ... de  de acelea care se trimit prin posta...lol... Nici eu nu stiu exact de ce am actionat asa,dar am primit in suflet o chemare urgenta sa fac acest gest si...am pornit in actiune .De ce scriu asta...? Am ramas socata si surprinsa de lectia pe care am invatat-o din toata aceasta experienta.Prima data a venit gandul actiunii,dupa cateva zile am pornit in cautare de hartie potrivita si plic potrivit,o actiune din cate am constatat nu prea usoara,pe urma scrierea mesajului ce il aveam de transmis...ohh si de cand nu am mai scris pe hartie...lol... finaly ...lipirea care mi-a dat ceva de cap ...ca sa stea lipit...si faza finala mersul la posta , cantarirea plicului si costul...binenteles. Toate astea mi-a luat cam doua zile de actiune pentru un singur scop dus la indeplinire.In tot acest timp m-am concentrat sufleteste asupra persoanei careia erau indreptate aceste actiuni,ce culoare i-ar place si in functie de amintirile mele asupra nuantei culorii preferate asa am cumparat hartia si plicul,am scris mesajul tot cu persoana aceea in gand ,un efort la care nu m-as fi asteptat pentru ca sa trimiti un gand frumos cuiva.
Insa nu va spun ,in momentul cand am dat drumul la acel plic m-am uitat la el parca cu parere de rau,deja imi devenise familiar,imi era drag,era efortul actiunilor mele de 2 zile,pe de alta parte o bucurie imensa mi-a umplut inima asa cum nu am mai experimentat,stiam ca era o scrisoare de dragoste din partea lui TATI pentru un suflet lip
sit de dragoste.Dintr-o data am inteles ,am vazut cartea Geneza unde TATI promitea o salvare pentru om,din acel moment am fost departe de EL dar EL,Dumnezeu nu ne-a uitat o clipa,a fost in toate aceste ere cu gandul preocupat pentru mine,a scris scrisori de dragoste mereu si mereu cu inima concentrata la suferinta mea,la singuratatea mea,insa acum doua mii de ani scrisoarea Lui de dragoste a fost trimisa cu un Timbru pe ea atat de special,cu un cost si o greutate fara seaman in univers,a dat totul ,tot ce avea pentru  aceasta scrisoare de dragoste.
Apoi... a asteptat...,a asteptat inca doua mii de ani ca sa primesc aceasta scrisoare si o deschid in viata mea,sa inteleg iubirea LUI.
O experienta de neuitat mi-a umplut fiinta de iubire si  recunostinta,un cadou frumos si valoros pe care il port cu mine si in mine in fiecare zi.
Vrei sa primesti si tu aceasta scrisoare astazi,sta la tine in posta de multa vreme,trebuie sa faci un mic efort sa deschizi si sa citesti in viata ta iubirea Lui,a Taticului tau, Dumnezeu Creatorul.

0 comentarii:

Search