loading... Nuante de diversitate!
21 august 2013 | By: Kostinush

O aniversare ...a vietii,unirii!



     Cercetez calendarul in aceasta zi ...si parca mi se strange stomacul l-a propriu nu numai la figurat ...Doamne cand au trecut atatia ani !? Privesc cu uimire ...15 ani de casnicie ,parca a fost ieri, retraiesc acele momente cu aceeasi intensitate maxima pentru ca au fost de maxima intensitate pentru toata lumea care a fot prezenta si pentru cei care nu au fost prezenti . Majoritatea martorilor prezenti nu ne-a dat nici o sansa ...faceau prognosticuri cat o sa dureze ,s-a ajuns cam la un an, maxim doi cu indulgenta trei ani . Asta a fost viitorul vazut pentru familia mea. Ohh,ma gandesc ca as putea scrie o carte cu evenimentele din viata mea pana la acest punct al unirii destinelor noastre ,din indivizi cu vieti separate la...impreuna.Toata lumea impotriva ,doar noi doi pentru... si daca ma gandesc bine nici eu nu prea mai stiam sigur ce se intampla :lol:. 
Multe persoane ,dintre cele care au privit indeaproape evenimentele de acum 15 ani ,ne privesc cu mare interes acum, cand suntem vazuti impreuna,stil..,asa de fericiti ,chiar unii dintre ei nu s-au putut abtine sa nu marturiseasca ca se vede ceva mai altfel pe chipul meu,ca suntem fericiti,unii mi-au zis ca noi acum suntem practic in luna de miere cam asa aratam :lol:. Ohh,sigur ca ma bucura astfel de complimente si le primesc cu bucurie si cu o "mica satisfactie" pe undeva dar stiti nu a fost usor pana am ajuns aici in puctul acesta al relatiei noastre.
Anul acesta la Plopu ,am fost invadati de fluturi ,atatia fluturi la un loc nu am mai vazut pana anul acesta ...si atat de mari . Intr-o zi am urmarit minute intregi ,dansul unei perechi de fluturi, a fost ceva magnific ,zborul lor impreuna intr-o armonie perfecta .
Multi vorbesc si se uita cu ingrijorare la instabilitatea casatoriei din zilee  noastre ,multi tineri nu mai au curajul in a intra intr-o asemenea relatie,prefera sa nu mai aiba alte batai de cap. A fost o zi in care ii vorbeam unui tanar deznadajduit ,cat de frumoasa e casnicia si cred ca am vorbit cu o asa pasiune incat aproape cu lacrimi in ochi mi-a zis "nimeni ,niciodata nu mi-a vorbit asa!",si acolo pe loc a luat din nou decizia de a lupta pentru cea pe care o iubea. 
Admiram frumusetea fluturilor nu-i asa? Dar prin cate trec ca sa ajunga la acel dans perfect in doi..Prin cate transformari si dureri ,de la ceva urat ca o larva..,de la ceva ascuns si tainic unde stau ascunsi de ochii lumii,la lupta pentru a iesii afara din acel cocon pentru a putea sa isi intinda aripile multicolore in razele soarelui.
Acesta e timingul ,nu se poate altfel,nu se poate sari peste nici o faza de dezvoltare al fluturelui,altfel ar muri...cam asa trebuie privita si aceasta minunata si pot spune cea mai interesanta si provocatoare relatie umana "casatoria" .
Nu vei sti niciodata cine esti cu adevarat pana in momentul acestei relatii,nu vei fi niciodata "tu' decat in relatia casatoriei ,pana atunci esti doar o parte a ceea ce esti.
Curaj celor care sunt singuri,nu exista ceva mai frumos lasat de Dumnezeu decat aceasta unire ,casatoria.



2 comentarii:

cella spunea...

La multi ani binecuvantati!
I-am zis lui Misu ca va doresc sa petreceti impreuna inca 75 de ani ...
El a comentat la urarea mea insa il las pe el sa isi spuna de ce ;))

Misu Radovici spunea...

:lol: pana la urma se pare ca se cam potriveste uraraea ta ,mai lipsesc cateva luni si o zi . Multumim ,esti o scumpa. :*

Search