loading... Nuante de diversitate!
10 decembrie 2013 | By: Kostinush

Valul...peste inima mea

 Ascundem de multe ori durerile unei inimi frante dupa un val ferite de ochii celor nepoftiti in viata noastra nu-i asa? Incearcam cat putem  sa facem un targ cu aceste dezamagiri ale vietii le spunem de multe ori ," stati acolo linistite ,nu ma deranjati trebuie sa functionez astazi ,sa muncesc am atat de multe activitati de facut...nu am timp de voi acum !" Pare o targuiala buna asa la prima vedere nu am timp acum sa "iau taurul de coarne" si sa caut vindecare,raspunsuri...
Insa,am constatat ca, targuiala asta cu inima ranita tine o vreme destul de scurta .Efortul acesta zilnic de a-ti ascunde frustrarile , nereusitele personale pana la urma iti oboseste fiinta sufleteste ,spiritual si chiar fizic pana la urma. Ce e de facut cand ajungi in acest punct al vietii? Nu mai ai putere de a-ti continua traiul de zi cu zi in acelas timp si sa deschizi cutia aceea a inimii, cere din nou efort si curaj. Nimeni nu te poate ajuta intr-o asemenea situatie decat propria ta decizie de a de a fi "eroul", pentru viata ta .
E o lupta care trebuie dusa mai devreme sau mai tarziu oricat ai amana. Cu cat amani mai mult cu atat va fi mai greu sa faci fata acestui conflict din fiinta ta.
Poate esti chiar in acest moment ,inima ta vrea vindecare ,durerea nu mai poate fi ascunsa.Te intrebi de ce reactionezi in felul acesta,ce e cu tine de nu mai  ai rabdare cu unii si cu altii,cu tine ...ce e cu tine de esti asa de trist, fara pofta de viata ,de unde apar valurile acestea de manie in comportamentul tau? 
Pot fi uriasi in viata ta pe care nu i-ai invins inca ,e momentul sa o faci ,de ce sa fi o persoana care doar sa-si traiasca viata ? Imi doresc sa fim indivizi care sa traim viata din abundenta plina de dragoste,bucurie ,pace asa putem face diferenta in lume.Domnul nostru,Mantuitorul a invins acesti uriasi la Cruce, a biruit durerea din inima ta,dezamagirile din viata ta acum doua mii de ani
Francis Frangipane a spus ceva foarte interesant ,"The thankful heart sees the best part of every situation. It sees problems and weaknesses as opportunities, struggles as refining tools, and sinners as saints in progress." (Inima multumitoare vede partea cea mai buna din fiecare situatie. Vede problemele si slabiciunile ca si oportunitati, luptele ca unelte de definire si pacatosii ca si sfinti in lucru.)Iti doresti sa ai o asemenea inima,plina de curaj?

 Accepta biruinta din viata ta astazi prin credinta de la Tatal tau si vei trai fericit, accepta ca nu poti singur sa iti stingi conflictul din fiinta ta si cine ar putea sti mai bine ceea ce se intampla in si cu fiinta ta decat Cel care te-a creat si mai mult Cel care a ales sa se sacrifice pentru binele tau?
Nu mai amana ,indeparteaza valul de peste fiinta ta ,si accepta -L pe El ,chiar te vrea fericit si plin de bucurie ,nu cred ca meriti sa traiesti o viata plina de durere nici o fiinta umana nu merita asta. Curaj,nu iti fie teama sa iti confrunti cele mai mari temeri ale tale ...vei fi liber prin EL ! Mantuitorul ,pe care o sa il sarbatorim peste cateva zile!  Bucura-te caci El vine la tine nu sa te judece ,nu sa te condamne pentru ceea ce nu poti fi ci vine sa te ridice la ceea ce poti fi prin EL.
  
 PS:Vesrsurile acestei melodii sunt deosebite! Merita urmarit videoclipul acestei melodii,ele apar deslusit ,pentru cine intelege limba engleza ,in cadrul videoclipului.

 


0 comentarii:

Search