loading... Nuante de diversitate!
3 iunie 2014 | By: Kostinush

Time for change!

"...2 but let God change you inside with a new way of thinking. Then you will be able to understand and accept what God wants for you. You will be able to know what is good and pleasing to him and what is perfect.3 God has given me a special gift, and that is why I have something to say to each one of you. Don’t think that you are better than you really are. You must see yourself just as you are. Decide what you are by the faith God has given each of us."Romans 12 (Easy-to-Read Version)
" ...dar lasa-L pe Dumnezeu sa te schimbe in interior printr-o noua gandire. Atunci vei fi in stare sa intelegi si sa accepti ceea ce Dumnezeu vrea de la tine. Dumnezeu mi-a dat un dar special  si de aceea am ceva sa va spun fiecaruia dintre voi. Sa nu crezi ca esti mai bun decat ceea ce esti in realitate. Trebuie sa te vezi exact asa cum esti. Decide ceea ce  esti prin credinta pe care Dumnezeu ne-a dat-o fiecaruia dintre noi"(Easy-to-Read Version)
 
Astazi nu mi s-a aratat a fi o zi prea speciala insa intr-o clipita printr-un mesaj totul s-a schimbat . A devenit atat de interesanta  si de palpitanta aceasta zi datorita Cuvantului Tatalui meu care sincer nu inceteaza sa ma surprinda atunci cand ma astept mai putin.
Sunt gata astazi sa ma eliberez de o gandire veche si prafuita care nu produce nimic in viata mea?
 " ...dar lasa-L pe Dumnezeu sa te schimbe in interior printr-o noua gandire" ,ai acest curaj? 
Simti ca nu mai inaintezi in nici un fel ,ca viata ta este o  lupta crancena  zi de zi ,ceas cu ceas ,secunda de secunda? O lupta care te secatuieste emotional de tot ce ai mai frumos in tine ,lupta pe care simti ca o pierzi? Poate ca ar trebui sa il lasi pe Tatal tau sa iti schimbe  gandirea,atunci vei intelege ce vrea de la tine si de la viata ta. Nu vei mai lupta cu pumnii in vant .
Unde esti in acest punct al vietii tale si cum esti? Suntem sfatuiti de fratele nostru mai mare apostolul Pavel ,sa ne facem o evaluare sincera si sa ne vedem exact asa cum suntem cu bune si cu rele. Ohh, dar daca s-ar fi oprit aici am fi dus o viata cu iz fatalist de genu " eii ce o fi o fi,Dumnezeu stie!" ,insa merge mai departe    "decide ceea ce  esti prin credinta pe care Dumnezeu ne-a dat-o fiecaruia dintre noi"
Asadar responsabilitatea este a mea ,eu decid prin credinta pe care o am.
Nici un individ care a ajuns in punctul acesta al cunoasterii lui Dumnezeu nu e lipsit de acest talant  si anume- credinta. Nu poti spune ca nu ai cu ce,ca nu ti-a dat ustensilele necesare ,pentru ca iata, aici se intareste o realitate aceea ca ai tot ceea ce ai nevoie pentru a lua decizia corecta.
Daca il lasi pe Dumnezeu sa iti schimbe gandirea ,sa te schimbe din interior ,te vei putea evalua corect ceea ce esti in acest punct al vietii tale.Din aceasta perspectiva ,a unei noi gandiri  afli cu adevarat cine esti si care este pozitia ta corecta si totodata cea reala in Christos. Nimeni altcineva nu poate parcurge drumul acesta in locul tau ,decizia e a ta . De retinut ca nici macar Tatal tau Creatorul Universului nu face asta in locul tau. Iti da tot ceea ce este necesar insa pasii acestia ii faci tu singur.
Stii tu cine esti? Daca esti in acel punct al vietii in care esti dezorientat ,nu stii exact ce decizie sa iei pentru viata ta ,poate primul pas pe care trebuie sa il faci e sa il lasi pe Tatal tau sa iti schimbe gandirea ,sa ai o noua pespectiva asupra ta si asupra vietii tale.
Va doresc o zi plina de decizii intelepte si evaluari corecte. 

0 comentarii:

Search