loading... Nuante de diversitate!
29 decembrie 2017 | By: Misu Radovici

Hai-huiala ... de iarna!

Asa cum am promis in vara ... am revenit la o hai-huiala prin Paltinis ... PE TIMP DE IARNA! De cazat ... tot la RaRa (si tin sa ii multumesc patroanei pentru rezervare si un sejur superb)!
Pic batch no.1
Am avut parte de cateva zile interesante ... in fiecare zi un alt timp de vreme, astfel incat ne-am putut bucura de intreaga paleta! Conditiile MORE THAN PERFECT!
O sa va lasam cateva poze (sunt si cateva short-vids pe social media) ca sa vedeti si voi ce tara faina avem ... si de ce nu poate va veti simti provocati pentru a va "hai-hui" si voi!
Pic batch no.2
Asa ca daca cumva va simtit provocati de aceste imagini ... va invitam cordial si jovial ... sa vizitati muntele sa va petreceti timp pe munte, sa va relaxati in aceasta catedrala a naturii ca sa aveti parte de un moment de liniste, relax si recharge!
Nu cred ca va strica ... sau ca v-ar face rau.
Kos care sufera de astm-alergic s-a simtit mai mult decat excelent si mai mult decat atat a condus asaltul din traseul de apx.22 de kilometri pe care l-am facut in a 4a zi de sedere!
So ... way to go KOS and CONGRATS (you rock!!!)!
Kos pe traseu montan ziua 3!
Pentru cei ce ne urmariti pe social-media ... acolo puteti vedea mai multe. Daca nu le-ati vazut deja/nu ne aveti in lista ... "bantuiti" si o sa gasiti!

0 comentarii:

Search