loading... Nuante de diversitate!
18 decembrie 2011 | By: Kostinush

ALB - NEGRU !

   Se apropie incet ,incet mult asteptatele sarbatori ...... nu stiu exact ce va doriti voi ....eu insa imi doresc acea frumusete a acelor zile ....pierdu-te parca in negurile timpurilor. Poate sunt melancolica poate nu ...dar parca imi e dor sa vad oameni fericiti ,hmmm......atit de fericiti incat sa se poate bucura de lucruruile simple si frumoasa ale vietii. Poate intr-o seara de decembrie ...cu fulgi de nea la fereastra ....ne mai putem bucura de un moment de liniste langa o farfuriuta plina cu nuci si mere .....poate  sunt melancolica cu adevarat..... hmmmm.
Cu cat omul a incercat sa nege existenta lui Dumnezeu si s-a aruncat in bratele stiintei si a tehnologiei, a dezumanizat tot ce era mai frumos in viata unui om siii hmmm.... interesant avem o lume si traim intr-o lume plina de culori ,sunete.....si totusi e mai intunecata viata oamenilor ca niciodata lipsita de frumos si valoare.
O lume ...nu de mult.. considerata de multi oameni moderni...... fara culoare hai sa zicem in alb-negru......parca are mai multa culoare si frumusete decat toate culorile modernitatii la un loc.   
In acest sens am folosit astazi culoarea neagra a literelor (de obicei folosesc mov) , ....lucrurile simple ....sunt cele mai frumoase ,,,, bucatele simple.. mai bune -acel bol de mere cu nuci- si o melodie veche cu un sunet plin de caldura venit de departe ,un sunet imperfect cu fosnituri daca pot spune asa si o imagine alb-negru. 

0 comentarii:

Search