loading... Nuante de diversitate!
14 decembrie 2011 | By: Kostinush

CHRISTMASTIME !!

   Christmastime....o perioada din an frumoasa, plina de stralucire , de bucurie, de frumusete..... in general  tot ce poate fi mai frumos intr--o viata de om ...Si totusi parca ceva lipseste din peisaj  .... se uita sau se trece la subsolul paginii ..sa fie acolo. Da, Craciunul un moment important si inaltator in istoria omenirii , un timp in care Dumnezeu a fost cu omenirea si in omenire intr-un mod cum nu sa mai pomenit pana atunci si nici de atunci incoace.... Si totusi .....acest eveniment pe care l-a marcat si universul intreg prin aparitia in cosmos a unei stele noi ....a stat in decizia a 2 oameni.Nu stiu cit de mult te-ai gandit la asta dar, poate e momentul sa ne gandim .....astazi .Doi oameni intr-o lume indepartata,intr-o tara indepartata,intr-un sat uitat de lume.......Maria si Iosif au de ales sa creada sau sa nu creada ca pot face parte dintr-un plan maret  al lui Dumnezeu . Poate ni se pare ca a fost ceva usor pentru Maria sa accepte o sarcina controversata intr-o lume in care putea plati cu viata pentru decizia ei .....o tanara, logodita cu un barbat din cate tind sa cred bine vazut in comunitate, ci se pare simplu si usor? Iosif a luat decizia de a fi ocrotitorul lui Dumnezeu pe pamant .... vi se pare usor?....hmm........mie nu ... o mare responsabilitate a atarnat pe umerii lui Iosif ,a fugit in Egipt pentru a ocroti viata Domnului .....mare raspundere si mare curaj.
Craciunul ........frumoasa sarbatoare........o sarbatoare a bucuriei .......si totusi pentru 2 oameni Craciunul a fost ziua in care promisiunea lui Dumnezeu a venit prin durerile mari ale nasterii , prin asumarea responsabilitatii de a fi parintii unei promisiunii care a schimbat istoria lumii si a universului intreg .
Ce este Craciunul pentru tine .....doar un ambalaj frumos? Cateva zile  de sarbatoare si atat? 
Am inteles zilele acestea ca aceasta sarbatoare ar trebui sa fie modul nostru de viata ,de traire,Craciunul este viata nostra ...... plina de decizii grele de luat, de responsabilitati luate pe umerii nostrii ,de promisiuni ale lui Dumnezeu care iau nastere in viata nostra in mijlocul durerilor nasterii...toate acestea sunt......Craciunul .
Maria si Iosif ......vietile nostre in mana lui Dumnezeu .......doua vieti din timpuri indepartate ,dintr-o tara indepartata ,dintr-un sat indepartat ......doua suflete care au acceptat voia lui Dumnezeu, viziunea lui Dumnezeu si prin care s-a schimbat istoria universului!!!
Esti tu gata sa accepti Craciunul in viata ta de zi cu zi ? Esti tu gata sa lasi ca viata ta sa faca parte din maretul plan al lui Dumnezeu? Viziunea LUI pentru viata ta este mareata! Accepta doar sa fi gata sa iti asumi responsabilitati ,decizii si  promisiuni care se nasc in viata ta prin dureri ,lacrimi!
ESTI GATA ?

0 comentarii:

Search