loading... Nuante de diversitate!
19 iunie 2012 | By: Kostinush

ESTI LIBER?

   Nu am mai scris de ceva vreme nimic ...am fost si inca sunt intr-o tacere in viata mea din toate punctele de vedere ....am constatat ca este asa de greu sa stai cu intreaga ta viata in tacere inaintea DOMNULUI ...CREATORUL ! Toata viata imi este descoperita si nu pot sa fug nicaieri ... 
Am inteles un lucru si e destul de clar ...pentru mine cel putin ..Cand TATA te vrea cu totul pentru El va face in asa fel incat sa fie exact asa ...oricat ne--am lupta sa iesim din situatii care parca ne tin pe loc din alergarea nostra zilnica ,ne vrea numai pentru El cu atata pasiune si gelozie incat va aduce circumstante in vietile noastre  in care vom fi doar noi ( eu si tu) goi si descoperiti sii... EL. 
NU stiu cati dintre noi intelegem cine suntem ....si ce scop are viata noastra ....pe multi i--am intrebat .."CARE ESTE SCOPUL VIETII TALE DE CRESTIN? .....si majoritatea mi-au raspuns simplu ...SA AJUNG IN CER !"Hmm... nu stiu de ce dar de fiecare data cand primeam acest raspuns sufletul meu se intrista  pana la mormant ...Mai tarziu am inteles ..".De ce".
Astazi ti se adreseaza si tie aceeasi intrebare ....care este scopul vietii tale ...? 
M-am intrebat de multe ori ce e gresit cu raspunsul acesta ....si am inteles ca daca numai pentru atata a murit Domnul Meu atunci suntem pierduti....!
CHRISTOS ne intreaba ...Numai pentru atat mi--am dat viata pentru voi? sa va duc intr--un alt loc in care veti trai "regeste?".
Oare ...TU crestinule ..copilul meu nu vrei mai mult de atat de la MINE? NU MA VREI PE MINE ? 

CRUCEA nu ne da un CER ...ne da mai mult de atat ....ne imbraca cu EL ...si atunci devenim EL ...Scopul vietii noastre  este EL ..ISUS ...nu un CER sau alte binecuvantari .. de alt gen ...
A murit pe acea cruce si a inviat ca EL ..CREATORUL sa se poata  naste in noi ..sa ia fiinta un om cu caracterul LUI ....sa dorim doar fiinta LUI ..ceea ce este EL si sa ne lasam transformati de EL ...acesta este scopul unui crestin ...SA IL CUNOASTEM PE EL SI PUTEREA INVIERII LUI ....
Atuncii copii LUI (eu si tu) vom cunoaste cu adevarat libertatea ..ce inseamna sa fi cu adevarat liber ...vei face si voi face lucruri mai mari decat a facut EL ....
CE SUNT EU PENTRU TINE ...COPILUL MEU ? M-am daruit tie cu toata FIINTA MEA in moarte si in viata  fii liber sa traiesti in MINE ! 
ESTI LIBER CU ADEVARAT?

Esti liber sa traiesti in EL ...sa fii EL ...umblarea ta sa fie ca a LUI ...de ce iti este asa de greu sa renunti (tu si eu) la identitatea  de pacatos si sa o luam pe a LUI de om liber?! 

ACEASTA ESTE CRUCEA! EL in noi Si noi in EL ! 

0 comentarii:

Search