loading... Nuante de diversitate!
2 august 2013 | By: Kostinush

Up To The Mountain


Ultimele pregatiri inainte de "revelionul spiritual" al acestui an. Inima imi este plina de emotii fel de fel ...si tot ce imi doresc in momentul de fata este sa imi pun bagajele in masina si sa plec la drum ...cortul asteapta ,saltelele asteapta ...totul sta in mijlocul sufrageriei ,bocancii stau si eu rabdatori in hol aproape de usa . Stiu ,muntele e tot acolo nu s-a mutat de la locul lui ,el e rabdator si ne asteapta in fiecare an ,neclintit in limitele si inaltimile lui. 
Sufletul imi striga ,"Tati ma incred in tine!"mai sunt atatea
de facut ,de pregatit in special mijlocul nostru de transport care e inca in garajul mecanicului ...ohh...si avem atatea de dus .
Incerc sa imi stapanesc emotiile macar cele care se manifesta la exterior,caci am observat ceva interesant ,daca reusesc sa imi stapanesc manifestarile emotiilor in exterior si le tin pentru mine ,ca o oala sub presiune care elibereaza aer cat trebuie pentru a nu exploda ,atunci si presiunea din interiorul inimii ,al sufletului se calmeaza si intra cumva pe un fagas normal fara caderi interioare pr
ea mari,fara lacrimi si depresii.
Pornesc cu curaj pentru ca imi doresc sa cuceresc acest munte din fiinta mea,sa imi tin pentru mine parerile ,lamentarile si vaietele (:lol:) sa ascult mai mult si sa vorbesc mai putin.
E un munte care are o inaltime destul de mare si cu un varf greu de cucerit cu pereti atat de abrupti incat doar uitandu-ma ma inspaimanta ideea de al cuceri .
Viata este o calatorie atat de frumoasa cu cuceriri de varfuri muntoase cu vai adanci si umbroase ,cu ceturi atat de dense pe drum incat de multe ori nu iti vezi mana inaintea ochilor secretul este sa nu renunti si sa ramai intr-un punct care ti se pare de netrecut ,ohh caci mai sunt atatea vai si atatea culmi de trecut si varfuri de cucerit incat nu ai cum sa te plictisesti.
Este normal sa obosesti cateodata,sa cazi in deznadejde sa fi dezorientat printr-o ceata deasa ...insa secretul frumusetii vietii este sa mergi mai departe urmadu-ti visele puse in inima ta de catre Tatal tau ,Dumnezeul creator.
Asadar luam rucsacul in spate,bocancii in picioare si pornim cu curaj !
Vom mai fi activi pe bloghi(:lol:) dupa "revelionul " de anul acesta . Va doresc tuturor celor care treceti pe aici in aceasta perioada un timp binecuvantat. 

0 comentarii:

Search