loading... Nuante de diversitate!
4 septembrie 2013 | By: Kostinush

Symphony ...of praise!



     Merita Dumnezeu sa fie laudat de fiintele noastre ?
 Poate treci prin probleme si necazuri atat de mari incat fiinta ta e muta si tacuta in durere si
disperare.Si daca noi oamenii nu L-am lauda pentru ceea ce este El ,Creatorul ,Il vor lauda cerurile si pamantul,lucrurile de sus si cele de jos. Psalmul 148 spune asta ,ne invata cum sa il laudam pe Domnul si chiar daca noi oamenii nu vom lauda ,o vor face Soarele si Luna,si stelele luminoase. Iata ca stiinta de astazi a descoperit stele luminoase care canta ..hmm interesant nu ? Stelele Pulsar asa cum sunt numite ele de oamenii de stiinta emit sunete interesante detectate de om prin radiotelescop ,este ramasita unei stele care a explodat mai este numita stea neutronica ,emite energie sub forma unui flux de particule electromagnetice.
Ceea ce prezinta Loiue Giglio ,poate iti va ridica sufletul astazi si il vei lauda pe Dumnezeu impreuna cu "toate stelele luminoase"(vs3,psalmul148)si cu "balauri de mare si adancuri toate ".( in engleza apare -sea creatures- adica creaturile marii vs7,psalmul148)
Cuvantul Domnului este vesnic si plin de Adevar ...si Adevarul te va elibera!
Fi liber astazi si canta-I o cantare de lauda Dumnezeului Creator!
Sper sa iti faci ti
mp sa urmaresti prezentarea pe care o face Loiue Giglio,cu siguranta fiinta ti se va ridica din deznadejde si disperare .  Balenele II canta zi de zi ,de ce eu Omul,care am fost creat dupa chipul si asemanarea Lui nu L-as lauda ? Nu este o rusine ...stelele nu se rusineaza si nici creaturile marii!  

0 comentarii:

Search