loading... Nuante de diversitate!
19 octombrie 2013 | By: Misu Radovici

Infrunta-ti problemele! Infrunta-ti uriasii ...

Citeam in dimineata asta un gand interesant ... "Oricine poate sa fuga, e foarte usor! Insa sa iti infrunti problemele si sa le rezolvi trecand prin ele, asta e ceea ce te face puternic!De cate ori nu avem tendinta de a fugi, de a ne retrage, de a ne ascunde intr-un coltisor oridecateori ne izbim de zidurile aparent de netrecut ... numite probleme? De ce facem asta? Sincer rapunsul poate fi multiplu si, mai ales, diversificat, in functie de fiecare persoana care face asta. Cum asa? Simplu ... Se numeste diversitate. Si pe cat suntem de diversi motivele care pot sa ne impinga la o astfel de atitudine pot fi infinit mai diverse. Ei bine, tot ce pot sa iti spun in aceasta dimineata (zi) e ca a fugi de probleme, a te retrage din fata anumitor situatii ... a te ascunde intr-un colt crezand ca ignorand o anume situatie sau problema va elimina situatia/problema din viata ta, din fata ta si iti va deschide la un moment dat drumul pentru a merge mai departe ... e un concept cat se poate de gresit.
Zidurile nu se vor a la o parte, problemele nu vor disparea peste noapte, situatiile dificile nu se vor rezolva de la sine! Va trebui sa infrunti problemele, sa iti invingi gigantii ... sa rezolvi situatiile dificile, sa cuceresti redutele protejate cu cele mai bune, tari si inalte ziduri. Poate vei spune ca un astfel de lucru e imposibil. Insa priveste in urma ... priveste si vezi cate alte situatii dificile sau foarte dificile ai reusit sa treci, priveste ce alti giganti ai reusit sa infrangi ... priveste la echiparea lasata in viata ta ...
Nu spune "Nu pot"sau "E imposibil!"pentru ca tocmai exemplele din trecut iti dovedesc cuvintele ca fiind fara o acoperire valida in realitate. Poate ca de data asta provocarea e alta, poate ca e mai mare, poate ca e la alt nivel ... insa si echiparea, si pregatirea e la acelasi nivel. Cineva spunea intr-o imprejurare ca "Nu conteaza cat de mult esti asaltat ... trebuie sa continui, nu conteaza ca intunericul te ingramadeste intr-un colt ... trebuie sa te ridici si sa luminezi ... nu conteaza ca esti lovit si ranit, din toate aceste lucruri vei iesi mai puternic. Mult mai puternic. Asa ca nu te opri, nu da inapoi ... esti un invingator si invingatorii nu se dau batuti niciodata."
Tu poti sa invingi, esti un invingator ... ai fost si vei fi unul ... tot ce trebuie sa faci e sa crezi si ... sa actionezi sau folosind cuvintele lui Zig Ziglar: "Ai fost nascut ca sa invingi, dar ca sa fii invingator tu trebuie sa iti planifici victoria, sa te pregatesti sa castigi si sa te astepti sa invingi."

0 comentarii:

Search