loading... Nuante de diversitate!
22 decembrie 2013 | By: Misu Radovici

Despre cuvinte si ... tacere!

“He who does not understand your silence will probably not understand your words.” (Cel ce nu iti intelege tacerea, probabil ca nu iti va intelege nici cuvintele.) Elbert Hubbard
In ultima perioada am ales sa vorbesc destul de putin. La fel pot spune ca sta situatia si la nivelul scrisului ...
Cuvintele nu sunt neaparat sarace sau in lipsa ci pur si simplu vine si o perioada in care avem (am) nevoie de liniste. Poate ca si tu simti asta in multe momente ale vietii. Asa ca intr-o perioada in care se vorbeste multe, lumea (crestina sau ne) face tot felul de pregatiri si festine ... in aceasta perioada aleg cuvintele putine si ... tacerea! Tocmai pentru ca suntem in aceasta perioada a anului in minte imi vine un citat care spune: "Pazeste bine inlauntrul tau acea comoara, bunatatea. Sa stii cum sa daruiesti fara ezitare, cum sa pierzi fara sa regreti, cum sa acumulezi fara rautate." (Anonim)
Ei bine ... tocmai asta am ales ... comoara numita bunatate ... daruirea neezitanta chiar si atunci cand situatiile par a fi extrem de potrivnice, am ales sa pierd anumite lucruri (in mod constient) tocmai pentru a pastra acel state of mind si acea pace ce ne inconjoara atunci cand stam aproape de TATI ... ascunsi in EL.
Poate ca tocmai in momente ca acestea ... cand inima umana pare a fi mai sensibila ... tocmai acum asta e gandul pe care il pun inaintea ta ...
Ia-o ca o provocare, ia-o ca pe un sfat sau gand bun ... si nu uita cateva uvinte interesante spuse de Zig Ziglar: "Nu ai de unde sa stii cand un moment si cateva cuvinte sincere pot avea impact asupra unei vieti."

0 comentarii:

Search