loading... Nuante de diversitate!
14 mai 2010 | By: Misu Radovici

Experienta crestina ...

Intrebarea pe care trebuie sa si-o puna fiecare nu este sa stie ce ar face daca ar avea mai multi bani, timp sau sanatate, ci mai degraba ce trebuie sa faca cu atat cat are. Bunurile noastre sunt nimic; ceea ce conteaza este ca Isus sa fie stapanul vietii noastre. Pentru ca Dumnezeu sa ne dea noi lumini, comportamentul nostru trebuie sa fie conform luminii pe care ne-a dat-o deja.
Viata crestina nu este formata din principii abstracte, ci din realitati zilnice. 
Un crestin credincios este adesea o enigma pentru vecinii sau colegii lui de munca. El poseda bucurii si resurse pe care ei nu le cunosc. Dar sa nu pastram doar pentru noi acest secret. Oamenii nu au avut decat ura pentru Fiul lui Dumnezeu care le-a dat, totusi, toate motivele sa-L iubeasca. Si Dumnezeu i-a iubit pe acesti oameni care i-au dat toate motivele posibile sa-i urasca.
Credinciosul poate fi considerat un calator in drum spre cer. Cararea pe care merge el este presarata cu diferite capcane, iar, fara lumina Cuvantului Creatorului, pentru a-i arata aceste piedici, ar cadea la fiecare pas.
De aceea cred ca ar fi bine pentru fiecare dintre noi sa ne incredem mai mult in El si in cuvintele intelepciunii Lui ... Un sfarsit de saptamana binecuvantat!

0 comentarii:

Search