loading... Nuante de diversitate!
31 decembrie 2010 | By: Misu Radovici

"Priveste-ti urma pasilor in vale ..."

Iata cum incet incet incheiem inca un an ...
Timpul a curs pentru unii prea repede, pentru altii prea incet ... si acest sfarsit de an aduce pentru unii zambete, iar pentru altii ... cu totul altceva.
Un an isi scrie "ultima fila" si in cateva ore vom zice "La revedere" ...
O noua carte isi va deschide filele ... cartea pe care va scrie "2011" ... 
Cate file va contine aceasta carte si cate din ele o sa le scriu ... sincer nu stiu ...
Stiu doar ca am avut 2010 si puteam scrie pana azi fila dupa fila.
Eu stiu ce am scris in cartea mea intitulata "2010" ... si sunt mai mult decat convins ca si tu stii ...
Au fost zile bune, cu biruinte ... au fost zile de lupta ... cu incertitudini, asteptari ... si provocari ... au fost zile in care ne-am simtit infranti, rusinati sau pur si simplu am fi vrut sa lasam totul in urma si sa ne ascundem, sa renuntam ... sa zicem: "Pana aici! Destul!". 
Si totusi, si in momente de triumf si in momente in care am vrut sa lasam tot si sa nu mai privim niciodata, nicidecum inapoi ... chiar si in momentele in care ne-am simtit infranti si parasiti ... EL a ramas credincios ... ne-a oferit ridicare, mangaiere si puterea de a face urmatorul pas.
Poate zici in sinea ta ... "Vreau ca 2011 sa fie cel putin la fel cu 2010!" ... sau poate gandul te poarta spre o afirmatie de genul "Sper ca 2011 sa nu fie nici pe departe la fel ca 2010!" ... insa oricare din acestea ar fi gandul tau ... nu uita ca TATI este cel care iti daruieste zilele ... iti pregateste situatii prin care sa treci, sa te confrunti ... care ajuta la modelarea ta ca "Soldat al Cerului" ... "Fiu al Celui Preainalt" ...
Nu zic "Adio 2010!" ci "La revedere 2010" ... pentru ca totul, absolut totul va fi regasit in Cartea Vietii in dreptul fiecaruia dintre noi ...
LA REVEDERE 2010 si BINE AI VENIT 2011!
Un nou an in care TATI ne da sansa de a ne rescrie destinul ... de a deveni sau redeveni ceea ce EL ne-a pregatit de cateva milenii.
Multumesc pentru un an binecuvantat!
Multumesc pentru ca esti si vei ramane mereu acelasi TATA!
Multumesc pentru ca ... pur si simplu ... MULTUMESC!

Si cum as putea incheia 2010 decat cu cateva ganduri indreptate spre EL ... 
Si cum as putea incepe 2011 decat cu acelasi gand de a ma indrepta spre EL ... pentru fiecare zi ... So here it goes ...
Multumesc pentru 2010, pentru zilele bune si pentru cele mai putin bune ... cer iertare pentru timpul irosit si multumesc pentru fiecare noua sansa si oportunitate de a fi ceea ce TU vrei sa fiu! Te rog sa ne calauzesti pasii prin fiecare zi din 2011 sa ne binecuvantezi cu intelepciune, discernamant si daruire! 

0 comentarii:

Search