loading... Nuante de diversitate!
27 ianuarie 2012 | By: Kostinush

TIMPURI !!

    Framantari .... multe framantari in aceste timpuri ,vremuri....,oameni tot mai singuri si infrigurati de spaima si frica necunoscutului ...., de nereusite, disperarii.., Te simti singur in acesete zile? Parasit de toti si de toate ? hmmm ...Poate te intrebi ..".Doamne ce voi face mai departe? " .hmmm "Doamne am sperat altceva! " ....
Esti dezamagit de felul cum e viata ta ?
Astazi Dumnezeu iti spune  "NU ESTI SINGUR!" , viata ta nu este o insiruire de esecuri...., chiar daca esti singur in mijlocul problemelor si nu e nimeni cu tine sau langa tine .... EL .. este acolo ... chiar daca nu IL auzi sau nu IL vezi.
De cele mai multe ori in asemenea situatii , lasate de Dumnezeu in viata nostra , ne dam seama cine suntem ... ne vedem   asa cum EL ne vede ...., si e posibil sa nu ne placa ceea ce vedem .
Daca viata ta trece prin "VALEA" aceea ... nu inseamna ca te judeca Dumnezeu pentru cine stie ce pacate .....este mai mult o metoda pentru e ne descoperi... noi pe noi cine suntem cu adevarat .
IOV s-a descoperit "cine este" pina la urma.... a fost el cu adevarat singur si parasit de Dumnezeu ?.. judecat pentru ceva pacate mari? .....Prin toata acea experienta ...IOV .. a aflat cine este .
TU AI AFLAT? STII CINE ESTI? ...   

0 comentarii:

Search