loading... Nuante de diversitate!
9 septembrie 2012 | By: Kostinush

I SURRENDER ALL?

Predau totul ...renunt la tot ceea ce sunt ,ce as fi putut fi ....oare asa sa fie ?
Poate ai luat aceasta decizie acum multi ani sau recent ...dar chiar ai predat totul....ai renuntat la tot ceea ce ai,la tot ce ai fi putut deveni prin propriile tale "calitati"?
Ma incred eu si tu chiar in fiecare zi cu totul in EL? Astept eu totul de la EL, sunt eu totul prin EL?
Nu cumva am pastrat parti din viata noastra pentru noi.... o zona de confort ....care sa fie numai a mea numai pentru mine,atunci cand probabil voi fi dezamagit pe aceasta CALE in care trebuie sa dau totul si parca primesc asa de putin in schimb ....sau poate prea tarziu.
Chiar ai predat totul LUI ....liber ...nu te-a constrans nimic..? Teama de sfarsitul lumii....teama de a nu fi pe plac parintilor sau teama de esec si ai "predat" totul cu credinta ca vei trai o viata numai de biruinti financiare,sociale.....
Esti sigur ca ai predat totul de dragul Salvatorului tau?
Ce este viata ta astazi?...un compromis intre a preda totul si zone de confort pe care cu grija ti le pastrezi pentru "vremuri grele"?
Cata incredere ai in Tatal tau ....? O incredere totala fara retineri ...incat sa ii predai ...freely ....tot ceea ce esti ? .....plus zonele de confort pe care cu grija ti le-ai amenajat ca sa te poti relaxa dupa o zi istovitoare de carat o cruce atat de grea?
I SURRENDER ALL!!!!!! Cat de ...ALL?.....Doamne ajuta-ma !

2 comentarii:

cella spunea...

eheeee;)) inca mai descopar sertare ce le tin pentru mine .... pe unele inca nu am curajul le descopar si sa I le dau ... desi cumva as vrea sa o fac ...

Kostinush spunea...

pffff....si el la fel ...raman uimita de existenta lor

Search