loading... Nuante de diversitate!
16 octombrie 2012 | By: Kostinush

Incepe o noua viata!

   Am citit nu de mult cateva sfaturi oferite de romanciera Anna Quindlen in cadrul unei ceremonii de absolvire. M-a izbit personal un gand,poate pe tine un alt gand ,,hmm..sau mai multe ..de ce nu?
Cine esti sau ce esti? 
" Nu va confundati viata cu munca.Ceea ce sunteti va fi intotdeauna mai importnat decat ceea ce faceti.Vor mai exista si altii cu aceeasi diploma,vor face aceleasi lucruri pe care le faceti si voi,poate le vor face mai bine,...insa aveti inbspre pastrare,nu numai viata voastra ci si mintea si sufletul.Este mai usor sa scrii un curriculum vitae decat sa modelezi un spirit sau sa cladesti un caracter. Iar un C.V. nu va va incalzi cu nimic cand sunteti tristi,franti,singuri sau ati primit rezultatele nu foarte bune ale vreunui test.
Eu..nu ma mai consider centrul universului...imi fac aparitia,  ascult,   incerc sa rad,  fac ca juramintele casatoriei sa aiba insemnatate,    ma rog,   ma port bine cu prietenii mei pentru ca altfel as fi doar o figurina de carton.
Incepeti o noua viata,nu o goana nebuna dupa o avansare in functie,un salar sau o casa mai mare.
Chiar credeti ca va va mai pasa de aceste lucruri cand veti avea un atac de cord sau veti descoperi ca aveti cancer?
Incepeti o noua viata,una in care sa fiti generosi, fiecare dintre voi sa lucrati bine,insa daca nu veti lucra foarte bine, nu va fi niciodata de ajuns.
Faceti lucrurile asa cum trebuie de prima data,pentru ca viata nu este o garderoba in care puteti incerca de mai multe ori.


Descoperiti VOIA LUI DUMNEZEU cu privire la voi si dedicati-va fara rezerve acestui tel. Traiti avand in vedere sfarsitul, examenul final de absolvire, cand veti vrea sa auziti cuvintele:"...Bine ,rob bun si credincios..."(Matei 25:21) "  Anna Quindlen

0 comentarii:

Search