loading... Nuante de diversitate!
15 mai 2013 | By: Kostinush

Obezitatea...o boala sau o alegere?!

   Astazi va propun un documentar interesant ,ce tine de trup,sanatate si boala moderna a societatii noastre ...obezitatea. 
Este o boala,eu am luptat cu ea si din pacate am realizat ca voi lupta toata viata. In Biblie ni se spune ca trupul acesta pe care il avem acum este templul Duhului Sfant in concluzie cred ca e importanta sanatatea lui.  
Multa lume este uimita de fizicul pe care il am acum si ma intreaba mereu si mereu ,ce am facut de am ajuns la nivelul asta ...a fi o persoana cat de cat normala pentru inaltimea  si varsta mea.
Imi spunea cineva mi se marturisea de fapt ca tot timpul zilei nu se gandeste decat la mancare, are o foame pe care nu o poate controla .
La fel eram si eu ,intotdeauna am banuit ca e o foame a creierului,ceva nu e in regula acolo la comanda centrala  ,fiindca nu ma simteam satula niciodata si experimentam o foame continua fara putinta de a fi amanata.  
In acest episod prim al acestui documentar unii oameni de stiinta au aflat raspunsul . E interesant de urmarit.
Am marturisit in ultima vreme ,celor care au vrut sa afle binenteles, ca in ultima vreme ceva s-a intamplat la nivelul creierului meu ca s-a spun asa, acea foame teribila pe care o simteam constant,a disparut,pot sa aman o masa spre exemplu sa zic ...ahh mananc mai tarziu, nu imi e chiar asa de foame.   
Parca s-a inchis o usa si e bine ferecata, acea dorinta de a manca orice,oricum,oricand a disparut .
Il pomenesc mult pe tatal meu in ultima vreme, el a fost si este dintotdeauna impotriva mancarurilor false , ii cumparam mamei mele vegeta ,si tata o arunca spre exemplu era si este total impotriva acestui produs adaugat in supe .
Acum incep sa-l inteleg mai bine,nu este un luptator doar impotriva banalei vegete ci a conceptului in sine ,a ceea ce nu este natural. Si are dreptate. Am uitat gustul alimentelor asa cum le-a creat Dumnezeu pentru noi. Si vedem consecintele,in jurul nostru ,pe strada ,in casele noastre.
   

1 comentarii:

Vio Pop spunea...

Bună!

Dacă doriți ca blogul dvs. să apară pe site-ul nostru la secțiunea "Bloguri recomandate" vă rugăm să adăugați un banner sau un player de pe http://radiosamariteanul.ro/bannere/

În curând o să avem o emisiune la Radio Samariteanul despre blogurile creștine. Dacă doriti ca blogul dvs. sa fie analizat și recomandat în aceasta emisiune vă rugăm să ne scrieți o scurtă descriere la contact@radiosamariteanul.ro

Mulțumim,
Vio Pop
Radio Samariteanul
www.radiosamariteanul.ro

Search