loading... Nuante de diversitate!
15 iunie 2011 | By: Misu Radovici

Adversităţi*

Vânturile adversităţilor bat cu putere şi din toate direcţiile. În cele din urmă, fiecare simte povara unor grele încercări, dificultăţi, nenorociri sau căderi. Situaţia ta prezentă nu este cea pe care ai anticipat-o sau pe care ai planificat-o. Ce s-a întâmplat? Cine trebuie învinovăţit? 
Ţi-ai încălcat în mod conştient şi deliberat conştiinţa? Este acest necaz sau această adversitate rezultatul unui păcat pe care l-ai comis? Este un act al celui rău din partea cuiva împotriva ta? Sau este lucrarea lui Dumnezeu? 
Cheia pentru a birui necazul este răspunsul potrivit. Găsirea cuiva pe care să-l blamezi este un drum înfundat. Dacă alegi să reacţionezi cum trebuie, poţi transforma necazul într-o piatră pe care să păşeşti mai departe spre mai mult succes. Poţi înainta datorită adversităţii prin care treci. Felul în care recţionezi în faţa adversităţii te poate distruge sau te poate transforma în persoana care Dumnezeu a creat-o şi doreşte ca tu să fii. Alegerea este a ta. 
Care este răspunsul potrivit? Sa fie oare aceasta simpla intrebare: “Doamne, ce doreşti să faci în viaţa mea?” Cheia pentru transformarea adversităţii într-un pas înainte este să o priveşti din perspectiva lui Dumnezeu. Nu contează care ar putea fi cauza, încearcă în mintea ta să înveţi ceva în urma ei. 
Gândeşte-te la următoarele: 
•Adversitatea este modul în care Dumnezeu ne atrage atenţia. Este timpul pentru auto-examinare. 
•Adversitatea este modul în care Dumnezeu ne reaminteşte că El ne iubeşte. Scopul Său este să te protejeze de la o totală auto-distrugere. 
•Adversitatea este calea prin care Dumnezeu înfrânge mândria. 
•Adversitatea este calea prin care Dumnezeu ne reaminteşte de slăbiciunea noastră. Atunci când eşti pus cu spatele la zid, şi aparent nu mai există nici o ieşire din această situaţie, dintr-odată recunoşti că ai fost prea încrezător în tine însuţi. 
•Adversitatea este calea prin care Dumnezeu ne demonstrează credincioşia Sa. Starea ta de neputinţă îi oferă lui Dumnezeu ocazia să Îşi ţină promisiunile faţă de tine.  
•Adversitatea este calea prin care Dumnezeu ne pregăteşte pentru a-i mângâia pe alţii. Vei deveni mai folositor lui Dumnezeu şi celorlalţi prin propria ta suferinţă. 
*In loc de PS ... am primit acest material pe mail in urma cu ceva vreme si acum mi-am amintit de el ... Hope y'all enjoy it! Lots of blessings!

0 comentarii:

Search