loading... Nuante de diversitate!
13 iunie 2011 | By: Misu Radovici

Pastreaza-ti pacea ... Alege corect ...

Am invatat ca in viata unii oameni sunt "rapitori de pace". Si culmea e ca ei se pare ca simt, sau de multe ori chiar cred, ca face parte din "chemarea vietii lor" sa te faca sa pici prost, sa te faca sa iti vina sa iti iei campii sau sa iti spune ca nu poti face anumite lucruri. Si mai interesant e faptul cum incearca sa te prinda in mreaja acesta iluzorie, aceasta capcana a supararii, prin care sa te faca sa te simti iritat sau frustrat.
Cum ar trebui sa reactionez? Cum ar trebui sa reactionezi? Simplu ... nu musca din momeala! Pentru ca nimic nu valoreaza mai mult decat pacea ta. Ei pot sa incerce ... si atat. Si chiar daca pare ca astfel de situatii "storc" ce e mai bun din tine ... in final ... TATI va folosi aceste situatii pentru a te ajuta sa cresti. Asa ca atunci cand astfel de persoane se ridica ... pastreaza-ti pacea. ALEGE sa iti pastrezi pacea. ALEGE sa ierti. Si poate nu in ultimul rand ... inalta cateva ganduri catre TATI pentru toate aceste persoane ...
Greu? Extrem de posibil ... dar ridicandu-ti gandul catre EL iti vei dezarma in cel mai superb mod ... impotrivitorii. 
Poate ca tu vezi doar un om ... sau poate mai multi ... insa in spatele lui/ei/lor ... se afla adevaratul impotrivitor. Si acest impotrivitor e defapt cel ce vrea sa iti impuna in suflet diviziunea si supararea. Dar atunci cand tu vei alege sa iti pastrezi pacea, cand iti vei continua periplu prin viata in dragoste cu un zambet pe fata ... atunci vei reusi sa invingi ... atunci vei dejuca orice astfel de tactica. 
Chiar daca pare complicat ... asa se poate ... 
Azi alege pacea, alege alergarea in dragoste si iertare, alege victoria pe care TATI ti-a pregatit-o!
TATI iti multumesc pentru pacea si taria pe acre mi-o daruiesti si azi ... Aleg sa imi pastrez pacea indiferent de ce s-ar ridica impotriva mea. Aleg sa binecuvantez ... TE ALEG PE TINE! 

0 comentarii:

Search