loading... Nuante de diversitate!
29 februarie 2012 | By: Kostinush

CAND DUMNEZEU SPUNE NU !

  Poate fi un raspuns al lui Dumnezeu in viata nostra ?
De multe ori ne luptam in viata noastra cu situatii care ne sunt potrivnice ,nu le putem rezolva , nu rezulta ceea ce ne dorim ...ne intristam ..plangem inaintea Lui Dumnezeu ...apoi cand vedem ca nu se intampla nimic dam vina pe "cel rau" ...ca ne ispiteste ..ca ne sta impotriva ..si ne luptam ...si mustram ...si nimic .
Vi se pare cunoscut? E posibil ca Dumnzeu sa fi luat o hotarare de "NU" si aceasta hotarare sa ramana neschimbata ..pentru ca nu -i asa EL este acelas ...ieri ,azi si in veci .


Dumnezeu a spus "NU" unei intregi generatii ....si asa a ramas ...acolo in pustie ...a spus "NU" veti intra in tara Canaan ...si asa a ramas desi sau intors cu pocainta ,cu lacrimi..... ba mai mult dupa ce sau indoit de Dumnezeu au pornit la lupta desi Domnul le-a spus ca nu mai e in mijlocul lor sa nu mearga la razboi sa se faca de rusine .....si sau facut de rusine ,au plans ....a putut fi schimbata hotararea Lui Dumnezeu ?
Ne place sa credem si mergem mai departe pe caile noastre crezand ca pentru noi acum, ca suntem in "HAR" este numai DA dar ...nu e asa caci spunem si stim ca Dumnezeu este acelas ....atunci ramane acelas si in hotararile LUi ...si acestea pot fi NU. Patruzeci de ani sau invartit pa langa acest NU al Domnului pana cand au murit cu totii in afara de Caleb , patruzeci de ani sau invartit pe langa un munte ...iar popoarele din jur au stat si au privit timp de patruzeci de ani ceva de neimaginat ..de neanteles .

Timp pierdut ...generatie pierduta ...un "NU" neschimbat ....nu cumva ai si tu un "NU" in viata ta cu care te lupti si pe care langa care te invarti de mult timp ? El ramane ACELAS ...neschimbat in hotararile pe care le ia cu privire la viata ta si a mea .
E important sa identificam si sa intelegem care sunt aceste NU- uri din viata noastra ,sa le acceptam si sa mergem mai departe caci EL ..Dumnezeu ramane acelas , neschimbat din vesnicie in vesnicie .

0 comentarii:

Search