loading... Nuante de diversitate!
5 februarie 2012 | By: Kostinush

IUBIRE....ACTIUNE !!!!

 Dragostea de tata....astazi ...o zi de duminica...si parca automat devenim ..ceea ce nu suntem ..peste saptamana ...iubitori..calzi ..plini de dragoste cateodata...hmmm...Si totusi ..IUBIREA LUI DUMNEZEU ....nu este nici calda ...nici blanda.....hmm...interesant...ESTE ACTIUNE ...pentru "BINELE" tau ..acel bine de care tot vorbeam.. Iubirea LUI a actionat acum 2 mii de ani .... A ta cum este astazi? ; calda,buna,iubitoare,plina de sfaturi bune....? Ce este iubirea ta ? actiune ...sau numai reguli morale ...o slefuire a omului dinafara si atat?
 Pentru ce ne numim crestini ..oamneni ai iubirii?...doar pentru ca sa fim frumosi ..spalti(moral,fizic) intr-o zi de duminca?
Ar fi bine si cred ca e vremea sa ne punem in lumina DRAGOSTEI LUI DUMNEZU ....si sa vedem ....noi ce dragoste avem? sau daca avem sau nu dragoste !......
Dumnzeul nostru ....CEL ADEVARAT, care a creat totul ...tot universul.....nu exista undeva acolo departe ..si ne priveste pe noi ce rai suntem...creatura LUI....da doar indicatii ce trebuie sa facem ca sa fim ca EL...sau macar sa tindem sa devenim ca EL.....ci ne-a iubit .....si asa de mult ne-a iubit ca a trecut la ACTIUNE !!!!!! , si a venit EL la noi ....sa ne arate ...sa ne invete ...ce e IUBIREA ADEVRATA !!!!!
DOMNUL ISUS ....EL este iubirea adevarata..!!!
 VRETI SA FITI CRESTINI ?...... uitati-va la iubirea adevarata si ....vom intelege cu totii .....atit eu ...cat si dumneavostra ..ce e iubirea adevarata,  cum se manifesta ea ....prin ACTIUNE ...pentru binele meu, al tau, al altora ....chiar daca nu primeste nimic in schimb .
Nu iti fie frica sa IUBESTI cu o asemenea iubire care da totul ...sacrifica totul .....fara sa ceara sau sa primeasca nimic in schimb ...pentru ca daca ...vei IUBI asa   ...DUMNEZEU ...va veni in viata ta ,va intra in viata ta !!!!
Ti se pare putin lucru? EU cred ca nu ...caci orice suflet de om il cauta pe Dumnezeu ori intr-un fel ori in altul ...dar tu IL VEI AVEA IN VIATA TA !
IUBESTI TU ASTAZI !? 

0 comentarii:

Search