loading... Nuante de diversitate!
24 noiembrie 2012 | By: Kostinush

THE DISH....WINNER?!

      Suntem la inceput de wekend...si cu totii ne dorim relaxare,incercam sa ne implicam in activitati mai putin stresante spre deloc...:lol:
In ultimele saptamani  ....am urmarit un show tv cu un mare interes ..si pana la urma...am ajuns sa vars lacrimi..am primit personal o lectie de viata cum nu am mai primit demult.
Stiti...am observat ca suntem atat de preocupati noi crestinii practicanti sa fim si sa aratam perfecti ...sa strigam lumii..."uitati-va la noi cat suntem de buni si perfecti"....incat de cele mai multe ori ratam importante lectii pe care CREATORUL ni le serveste prin oamenii de langa noi...ohh si cate am avea de invatat....
Poate sunt eu prea sensibila in ultima vreme....dar o persoana complet oraba sa castige un concurs de gatit de un asemenea nivel ....m-a lasat fara cuvinte.
Eu personal am primit un imbold de a porni cu un curaj in viata ...spre tot ce ma asteapta in viitor , prin acest seson al acestei emisiuni asa cum nu m-as fi asteptat.
Va propun astazi...pentru ca e sambata si e ziua de gatit...:lol: ,ultimul episod din acest sezon(ultimul).
Nu pot exprima in cuvinte..ar fi mult prea sarace ...sa imi exprime sentimentele ,gandurile...de aceea e mai pe inteles daca urmariti aceste episod. ENJOY!!!

0 comentarii:

Search