loading... Nuante de diversitate!
11 august 2017 | By: Misu Radovici

Cuvinte si oameni demni!

Cuvinte extraordinare ... cuvinte pline de insemnatate si continut din partea unui om care a renuntat la tot pentru a fi ROMAN ... care inca daruieste tarii recunoastere internationala si nu numai in ciuda faptului ca a fost abandonat, hulit si gonit de catre ceea ce iubea mai mult. O societate care este inca in cautarea nobletii pierdute ... a identitatii uitate si a demnitatii de care trebuie sa ne reamintim!!!!!
Poate ca aceste cuvinte isi vor gasi (cel putin un mic) ecou ... in propriu-ti suflet!!!
Cuvinte atat de actuale ... 
Cine are 👂 ... stie ce are de facut!
~~~☆○☆♡☆○☆~~~
”Poți să te ocupi de orice, de politică, de industrie, de literatură... dar nu în afara credinței în Dumnezeu. Dacă Europa a avut de suferit mai mult decât oricând în secolul acesta, este pentru că s-a îndepărtat de El cu bună știință, pentru că a vrut să vadă dacă popoarele pot să supraviețuiască fără credință.
Nu, nu pot să supraviețuiască decât coborând sub condiția umană.
Când lipsește credința, nu mai poți deosebi între bine și rău. Bâjbâi, te rătăcești, azi mergi după unul, mâine după altul și până la urmă spui că nu există nimeni care să cunoască adevărul sau că adevărul nu există. 
Aștept o renaștere spirituală nu numai în România, ci și în întreaga Europă. Legile și convențiile nu sunt destul ca oamenii să renunțe le violență. Prin credință chiar datoria față de patrie ți-o îndeplinești mai tare. Eu știu că de nimic nu s-au temut mai mult comuniștii decât de credința oamenilor în Hristos. Ei înțelegeau mai bine decât toți că un om credincios este un rob mai puțin. Dacă ei au propovăduit ateismul, a fost pentru că numai așa puteau să scoată pe oameni de sub cea mai puternică protecție.”
Regele Mihai I al României
~~~☆○☆♡☆○☆~~~

0 comentarii:

Search