loading... Nuante de diversitate!
13 ianuarie 2018 | By: Misu Radovici

Fii sincer cu tine insuti!


 Daca cumva ajungi in situatii din care nu poti pleca asa de usor (vezi articolul anterior - LINK AICI), tot ceea ce poti face intr-o astfel de situatie e sa fii onest. In primul rand cu tine si fata de tine. Ramai fidel fata de propria-ti persoana, fata de ceea ce crezi si, de ce nu, chiar si fata de ceea ce simti. Sau dupa cum ar spune americanul: "Always trust your gut-feeling!"
Chiar daca o alta persoana va incerca sa te "atace" sau sa te faca sa te indoiesti de tine insuti, de cine sau ceea ce esti, tu trebuie sa stii sau sa reusesti sa iti amintesti cine/ceea ce erai inainte ca persoana asta sa apara si sa inceapa (oarecum) sa te hartuiasca.
Exista riscul ca sa trebuiasca sa ii spui acelei persoane sa plece si sa te lase in pace sau sa ii spui ca nu vrei sa-i mai vorbesti atata timp cat nu stie/poate sa te respecte ca persoana cu bunele si relele tale (la urma urmei nimeni nu-I perfect!). Daca asta trebuie sa faci ... atunci fa-o! Alternativa e sa te lasi insultat, pentru ca mai apoi (cu timpul) sa fii (devii) ignorat.
Chiar crezi ca o persoana fie ea mai buna sau mai putin buna ... merita un astfel de tratament? Chiar crezi ca TU ai merita un astfel de "tratament"?
Daca esti (vrei sa fii) sincer cu tine insuti ... stii bine raspunsul la intrebarea asta.

Nu urma multimea!!!

0 comentarii:

Search