loading... Nuante de diversitate!
29 decembrie 2009 | By: Misu Radovici

Un plan facut special pentru tine!„Caci Eu stiu gîndurile, pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gînduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde.” Ieremia 29:11

Un lucru adevarat este acela ca Dumnezeu are un plan bun pentru tine, plan pe care l-a înfaptuit înca de la începutul lumii. Acest plan este înca dinainte de facerea lumii, pentru ca Dumnezeu doreste ca în timpul vietii tale sa faci lucruri marete pentru împaratia Lui.
Dumnezeu a crezut atît de mult în planurile pe care le-a facut pentru tine, încît si-a dat Fiul sa moara pe cruce, pentru ca tu sa ai viata vesnica. Pentru ca El a facut acest sacrificiu din dragoste pentru omenire, tu poti astazi sa te bucuri de ceea ce El ti-a pregatit.
Niciunul dintre noi nu sîntem perfecti, si din acest motiv vom cadea din cînd în cînd. Dar, vom putea mereu sa ne ridicam si sa mergem pe calea pe care Domnul ne-a pregatit-o.
Cu toate ca Dumnezeu are un plan minunat pentru tine si vrea ca sa ajungi în vesnicie,  este decizia ta daca vrei sa urmezi acest plan. Hotaraste-te azi sa traiesti pentru Domnul Isus si sa mergi pe calea pe care El ti-a pregatit-o. Iar atunci cînd vei cadea pe cale, opreste-te, priveste la Dumnezeu si cere-I ajutorul pentru a merge din nou pe calea cea dreapta.
Dumnezeu are un plan minunat cu viata ta si vrea sa-ti dea un viitor si o nadejde.
MULTUMESTE-I ASTAZI LUI DUMNEZEU PENTRU PLANUL PE CARE ÎL ARE CU VIATA TA.

1 comentarii:

Liana Morar spunea...

Pe pamantul asta este multa truda, multe lacrimi, durere fizica si psihica. Ce bine ca nu se termina totul aici, ce bine ca avem sansa vesniciei. Asta imi da curaj sa trec prin incercari. Dumnezeu, asa cum bine ai spus, are un plan minunat,ne vrea binele.
Tare-mi doresc sa implinesc planul Lui, desi ma poticnesc deseori, dar tot la El gasesc putere.
Iti doresc inspiratie divina si de aici incolo.
Liana

Search