loading... Nuante de diversitate!
15 noiembrie 2012 | By: Kostinush

Crestinul...SARE de masaj?!



  "La nastere,in ziua cand te-ai nascut,buricul nu ti s-a taiat,n-ai fost scaldata in apa ca sa fii curata,nici n-ai fost frecata cu sare si nici n-ai fost infasata in scutece. "( Ezechiel16:4)
La nasterea unui copil evreu,moasa freca copilul nou nascut cu sare si cu ulei dupa care era infasat in fasii stranse .
Pentru ce se facea aceasta?..Pentru ai mari sansele de supravietuie a noului nascut,el se nastea intr-un mediu nesteril,pielea lui venea in contact cu un mediu neprielnic,,,mortalitatea infantila era mare,si aceata metoda era una de supravietuire a copilulului. Aceasta procedura se repete la 7 zile timp de 40 de zile. In acest mod exista o sansa sa traiasca ,spre exemplu bontul care ramanea dupa taierea cordonului ombilcal se putea infecta,sau spalat intr-o apa impura,fara banalul clor, putea noul nascut,prin piele sa capteze tot felul de boli,iar frecarea cu sare era o solutie de viata pentru bebelus.
Daca eu ca si crestin sunt "SAREA PAMANTULUI", atunci probabil trebuie sa fiu folosit pentru sterilizarea trupului unui nou nascut. Sa nu ma supar ca voi fi CONSUMAT pentru beneficiul altuia,poate viata lui depinde de mine.
Unui nou nascut trebuie sa i se acorde toata atentia ,toate ingrijile necesare pentru supravietuire ,sunt eu o solutie pentru supravietuirea unui suflet?
Un nou nascut se poate ingriji singur,stie ce e bine pentru el?
Masajul(frecarea cu sare in cazul nostru) amplifica fluxul de sange care da fermitate pielii,stimuleaza drenajul limfatic(eliminarea toxinelor din celule,pentru a lasa loc mai multor nutrienti sa patrunda) .O frecare cu sare inainte de baie adica in limbaj modern exfoliere,duce la eliminarea celulelor moarte si stimuleaza procesele de regenerare si hranire,prin cresterea aportului de oxigen la suprafata pielii. iti catifeleaza pielea,imbunatateste circulatia sangelui eliminanad toxinele si celulita,te relaxeaza si iti ridica moralul.
ACUM din punct de vedere spiritual,cum trebuie sa ma comport eu ca SARE pentru pielea unui nou nascut spiritual?Pielea are functia de protectie a organelor interne ,de a tine tot trupul la o lalta,pielea ii da personalitate individului,prin piele se fac schimburi de oxigen,un om cu piele arsa de 90 la suta sau chiar mai putin din suprafata corpului moare,pentru ca se distruge echilibrului de schimb de gaze din organism.Se intoxica si organele vitale cedeaza rand pe rand.
Daca pielea unui nou nascut spiritual se arde sau se infecteaza el se intoxica,nu mai creste,chiar poate muri.
Eu ca sare cu acea Putere pe care o am in mine il pot ajuta sa ramana intr- stare de echilibru,si sa poata creste mai departe.
Sunt eu gata ...crestinul de astazi sa absorb de pe pielea unui nou nascut acele umori,sange,..hmm sa il curat sa il sterilizez prin actiunea mea sa aiba o sansa de viata ?!
De ce nu imi place sa fiu CONSUMAT si FOLOSIT daca sunt sare?
  • Ca sa am valoare trebuie sa fiu folosit caci ...ce folos daca sunt SARE si oamenii doar se uita la mine dar nu ma pot gusta ?, sau nu pot absorbi " murdariile de pe pielea unui nou nascut".

    Sunt eu SARE doar pentru mine? Ca sa fiu doar "deosebit " fatza de restul oamenilor? 

2 comentarii:

Charys spunea...

:) Ziceai tu de ideile mele :P ... nici ale tale nu sunt mai prejos :)
Idei la care se merita sa meditezi :)
Bless you!

Kostinush spunea...

pfff...Thanks :D

Search