loading... Nuante de diversitate!
17 martie 2013 | By: Kostinush

Friend of ...

"If you can believe the God who is perfect loves you then you can believe that you are worth loving."(Daca poti crede ca Dumnezeu care e perfect te iubeste,poti crede ca esti vrednic de a fi iubit.) Joyce Meyer  
Astazi sunt  prietenul lui Dumnezeu ,ce sentiment minunat nimeni nu imi poate spune altceva ,de ce? ...pentru ca EL imi spune , prieten. Ce cuvant deosebit pentru o fiinta imperfecta,asa ca mine,insa ma iubeste cu o asa perfectiune incat m-a adus asa de aproape de El tocmai ca sa fiu prietenul Lui. Poti sa crezi asta ? Biblia spune despre Isus ca a fost prietenul pacatosilor"friend of siners".
Este,astazi, o zi pe care Dumnezeu ti-a ingaduit-o in viata ta sa fi prietenul Lui, iti cere prea mult?
Ohh si ce face omul? Ii da peste maini lui Dumnezeu si striga cu toata fiinta lui cu intreaga lui viata ...tu nu poti fi prietenul meu esti Dumnezeu ,esti perfect ,nu ma pot ridica la nivelul tau ca sa iti pot fi prieten!   
E trist nu-i asa ,atat de trist insa stiu eu mai bine decat EL, daca vrea sa fie prietenul meu, cunosc eu atat de mult iubirea Lui incat sa pot spune... nu... acestei relatii pe care Dumnezeu Abba o vrea cu mine? El ma numeste prietenul Lui ,are puterea aceasta si eu de ce ma impotrivesc acestei relatii?
Prin puterile mele nu pot sa deschid aceasta relatie dar ce minunatie, o face EL .Nu ar fi mai bine sa renunt la gandurile mele,la parerile mele despre ce e corect sau nu cu mine si cu viata mea si sa il las pe El sa decida ce e mai bine pentru mine, trebuie doar sa primesc cu bratele deschise pentru ca merit ...de ce ? Pentru ca sunt iubit cu o dragoste dusa la perfectiune fara punct si virgula fara "but" .  Este atat de aproape de mine incat ma aude si ma asculta cand il strig,ma cauta imi gaseste inima,imi sterge lacrimile si imi spune ..."Sunt prietenul tau, am dat totul ,viata mea ca sa pot sa iti fiu atat de aproape ... prieten."
Cata mandrie si egoism din partea mea,omul,sa ii strig mereu si mereu in fiecare zi a vietii mele prin atitudinile mele,prin trairile mele ca nu sunt destul de iubit ca sa ii fiu prieten.
Ohh ...mi se umple fata de rusine! Si zic ...sunt aici Abba vrednic de iubit,pretuiesc dragostea Ta si prietenia Ta si ma arunc in aceasta relatie pentru ca..o merit. Asa dupa cum am citit acest gand minunat ... if you can believe the God who is perfect loves you then you can believe that you are worth loving."(Daca poti crede ca Dumnezeu care e perfect te iubeste,poti crede ca esti vrednic de a fi iubit.) Joyce Meyer ,nu pot functiona la reala mea capacitate si valoare ce o am daca nu constientizez in fiecare zi ,in fiecare dimineata ca sunt prietenul lui Dumnezeu ,Abba-ul meu. 
Eu prin fortele mele nu pot face nimic ca sa vin cu ceva de valoare in intampinarea acestei relatii,doar sa o primesc si sa o accept in vaita mea ...asa cum sunt chiar si cu partile mele intunecate. I am a friend of God He calls me friend!


0 comentarii:

Search