loading... Nuante de diversitate!
24 iunie 2013 | By: Misu Radovici

Lyric videos!

Ziua de maine (desi da stiu, nu-i a noastra) ... va aduce un album interesant pe piata muzicala.
E vorba de "Rise" a trupei Skillet.
Am urmarit cu interes piesele single scoase de ei ce sunt incluse pe acest album, si anume  "Sick of it" (care intre timp are si videoclip oficial) si "American noise" si pot spune ca au un sound excelent ia albumul se prezinta destul de bine.
Nu mai spun ca majoritatea statiilor de radio nord-americane difuzeaza de ceva vreme aceste 2 single-uri, iar ele se afla in topul preferintelor ascultatorilor de peste ocean (si nu numai) ... multe din aceste radiouri putandu-se asculta via internet si in Europa.
Iar avand in vedere ca precedentul lor album "Awake" a stat mai bine de 2 ani prin clasamentele Billboard ... cred sau cel putin asa lasa aceste prime piese impresia ... ca vom avea si "Rise"-ul destul de mult timp de acum inainte pe pozitii fruntase in charturile de specialitate.
In ultimele zile au aparut si lyric videos pe canalele specializate ale trupei (FB, Youtube, site oficial) la alte 2 piese "Rise" si "Not gonna die". Piesele sunt extraordinare, artworkurile si grafica pe masura, iar mesajul pieselor unul revigorant pentru cei care poate au nevoie de un push.
Ce a iesit si ceea ce avem pana la momentul de fata ... va las si pe voi sa vedeti/evaluati.
Enjoy!

0 comentarii:

Search