loading... Nuante de diversitate!
23 februarie 2010 | By: Misu Radovici

Poveste cu tâlc!

   In anii '30 a trait in Statele Unite ale Americii un om pe nume John Griffin. Ca oricare alt om al timpurilor lui (si nu numai) John avea o slujba. Poate pentru unii nesemnificativa si neimportanta insa era slujba lui si el o facea cu bucurie. Era responsabil cu coborarea si ridicarea unui pod basculant peste raul Mississippi. In una din zile omul nostru a hotarat sa isi ia impreuna cu el la munca pe fiul lui. Dupa ce a ridicat masivul pod John a inceput sa-si manance pranzul. Deodata a auzit in zare suieratul unui tren. Era trenul Memphis Express si acesta se indrepta cu viteza spre pod. John s-a ridicat in graba de pe puntea de comanda si s-a indreptat spre maneta de actionare a operatiei de urcare/coborare a podului. Privind insa in jos ... inima i s-a oprit! Fiul sau cazuse intre angrenajele de controlare a miscarii podului si era prins intre doua roti dintate. 
   Disperat a incercat sa conceapa un plan de a-l coate de acolo, insa timpul ii era potrivnic. Fiul sau se afla acolo jos, insa in tren se aflau peste 400 de oameni. Cantarind optiunile ... Griffin a ales. Acoperindu-si fata a tras de maneta, coborand podul in timp pentru ca trenul sa treaca peste el. Apoi si-a ridicat ochii si a privit inauntru trenului. Erau acolo oameni de afaceri care-si citeau ziarul, doamne cochete care-si beau ceaiul sau cafeaua, copii care mancau inghetata sau alte dulciuri si delicatese. Nici unul dintre ei nu a privit catre angrenaje sau inspre cabina de control a podului. Suparat, intr-un strigat agonizant John a strigat: "Mi-am sacrificat fiul pentru voi! Nu va pasa?" Insa nimeni din trenul care trecea nu i-a auzit vocea disperata. Nimeni nu a acordat atentie unui simplu manevrant.
    Morala: e una simpla. Dumnezeu care si-a sacrificat Fiul pe cruce pentru fiecare dintre noi ne ridica o intrebare ... noua celor care trecem pe langa El ... vedem oare durerea Lui ... sacrificiul Lui. Intrebarea Lui azi pentru tine e: "Dar ce sa fac cu Isus, care se numeste Cristos?" (Matei 27:22)
   O poveste cu talc! O poveste pe care ar trebui sa o citesti "printre randuri"! O poveste care nu ar trebui sa-ti fie straina si fata de care sa fii indiferent! O poveste care ar trebui sa devina POVESTEA VIETII TALE!

1 comentarii:

Cris spunea...

cand am auzit aceasta poveste am plans mult :)
ms ca mi-ai readus aminte de ea .. :imbratisare:

Search