loading... Nuante de diversitate!
26 februarie 2010 | By: Misu Radovici

Trei lucruri interesante!

   Te provoc sa-ti descoperi telul in viata si sa te ancorezi in el . Vei experimenta calitatea vietii atunci cand vei intelege cateva lucruri.
   Cunoaste-te pe tine insuti pentru ca poti iubi doar ceea ce cunosti si poti remedia doar ceea ce intelegi, asa ca incepe sa te descoperi! Este destul de periculos cand ceilalti te cunosc mai bine decat te cunosti tu insuti. Care sunt nevoile tale reale? Care sunt standardele tale? Dar scopurile tale? Dar limitele tale? In prezenta lui Dumnezeu vei descoperi raspunsurile la aceste intrebari, deci petrece timp acolo. El iti va spune cine esti, iti da valoare si directie in viata. Nu poti invata nici un cuvant pana nu cunosti alfabetul. Mergi la El astazi pentru ca El este Alfa si Omega. Numai la El vei gasi raspunsul.
   Cunoaste-ti Creatorul pentru ca nu e de niciun folos sa cunosti un produs daca nu-i cunosti producatorul. Dumnezeu este singurul care te poate vindeca atunci cand esti ranit. Iov a spus: "Imprieteneste-te dar cu Dumnezeu si vei avea pace." Pune timp deoparte pentru a-L cunoaste pe El.
   Si, in final, cunoaste-ti aproapele. Ne nastem singuri si murim singuri, dar n-am fost creati ca sa traim singuri. Trebuie sa iubim si sa fim iubiti, iar acest lucru cere timp. Cum ar putea cineva afirma dupa o discutie de doar 20 de minute ca te poate cunoaste deja? Ori acea persoana este o persoana extraordinara, ori, poate, tu s-ar putea sa fi o persoana cam superficiala. A cunoaste pe cineva, in realitate, necesita timp si dragoste neconditionata, acea dragoste mentionata de Pavel in 1 Corinteni 13. Poate ca ar trebui sa citesti acele pasaje de mai multe ori pentru ca aceea este "dragostea care nu da gres niciodata".
"Eu am venit ca oile Mele sa aiba viata si s-o aiba din belsug." (Ioan 10:10). El vrea sa traiesti din plin, sa ai o viata deplina, matura, o viata care sa-L cu noasca pe El si care sa fie cunoscuta de El.
   Iti doresc o viata binecuvantata!

0 comentarii:

Search