loading... Nuante de diversitate!
8 februarie 2012 | By: Kostinush

HE Touched ME !

  Boli ,dureri, suferinti..... toate acestea fac parte din viata noastra ...mai devreme sau mai tarziu ....a venit si in viata mea un astfel de moment....o oprire in viata mea cu care imi este foarte greu sa ma impac ...si careia imi este foarte greu sa ma adaptez.  
Prin toate acestea am inteles ceva ...si vreau sa impartasesc si cititorilor acestui blogh....poate Dumnezeu ii vorbeste cuiva ..asa cum mi-a vorbit si mie . 
Observ cat de greu este sa te orientezi intr-o boala, suferinta..... dupa o vreme nu mai esti sigur pe tine...nu mai intelegi ce se intampla ....suferinta te duce pe nesimtite intr-un loc uscat ....si tocmai atunci Dumnezeu tace . Nu iti spune nimic ..de ce si pentru ce ....pornesti cu curaj in aceasta lupta...cu credinta ca DOMNUL te vede si stie suferinta ta....dar dupa o vreme de pamant uscat si fara nici un raspuns din partea LUI Dumnezeu ...incepi sa il intrebi pe Dumnezeu :" Doamne ce vrei tu de la mine sunt la dispozitia ta" (poate ati trecut pe aici :D )
In momentul in care am ajuns la aceasta intrebare ..practic am intrat in actiune ...in adevarata lupta ...imi vine in minte acum un exemplu din CARTEA SFANTA ..BIBLIA ...
Femeia cu scurgere de sange ...avea acesta suferinta de 12 ani ....ani rupti din viata ei ..ani in care era o persoana necurata dupa legile din Vechiul Testament....care a pierdut totul ...familie..poate un sot ..poate o cariera ..copiii ..totul ...viata ei nu mai era a ei, era a bolii ..chiar Biblia o numeste ca "femeia cu scurgere"...acesta suferinta ia rupt indentitatea ...a lasta-o fara un nume ....pana cand dupa 12 ani a luat o decizie contrara tutror regulilor din acea vreme ...s-a hotarit sa treaca la actiune ...si a actionat atingandu-se de poala DOMNULUI ISUS ...cand acest lucru era interzis de LEGE ...viata ei oricum nu mai conta ....
Apoi am stat si m-am gandit ..aceasta femeie ca sa se atinga de poala Domnului Isus  si sa ajunga la nivelul pamantului ..a tarinei ..fara sa fie vazuta ...ma gandesc ca trebuia sa fie la nivelul pamantului, tarandu-se sau poate chiar calcata in picioare .......dar a mai contat ?!
Am inteles ..prin actiunea acestei femei ..ca nu trebuie sa accept cu resemnare ..ca asta e viata ....ci trebuie sa actionez ....chiar daca nu inteleg pe deplin de ce si pentru ce ....
Apoi am inteles ce lupta s-a dat in sufletul si mintea acestei femei cu fiecare pas facut spre apropierea de POALA DOMNULUI !!!!! Fiecare pas a fost o incalcare a "CUTUMEI SOCIALE si RELIGIOASE "! ..., fiecare pas a fost o lupta ..in care a renunta la trecut ..si a privit doar spre viitor ...iar viitorul ei era DOMNUL ISUS ....un tanar de 30 de ani ..un barbat .
Acum am inteles pe deplin ....de ce si pentru ce .....si stiu privind spre viitorul pe care il are Dumnezeu mai departe cu viata mea .....despartindu-ma de trecut .....voi reusi sa ma ating doar de "POALA LUI " si imi este indeajuns !  
Privesc cu incredere inainte la viitorul meu care este DOMNUL ISUS ! 
http://youtu.be/Ahb1074qX3k
Pe langa gandurile mele ....sunt si ceva ganduri ....pe care le puteti urmari ..doar pe youtube ..daca doriti puteti urmari .

1 comentarii:

cella spunea...

Go go go Kos!

Search