loading... Nuante de diversitate!
20 iulie 2012 | By: Misu Radovici

ISRAEL....!

Nu stiu cati dintre noi am vibrat putin....cat de putin la evenimentele petrecute  atat de aproape de noi ..dar parca nu e asa ...parca putin ...putin asa...in fond ce treaba avem noi cu luptele lor nu e asa? E acolo undeva departe si noi nu avem absolut nici o treaba cu politica ..luptele pentru putere si altele de genu..
Si totusi...ce iti spune Biblia.....evident daca mai crezi in ea....sa facem ce? ...Sa binecuvantam Israelul ...caci vom fi binecuvantati !   ......macar si pentru motivul acesta ar trebui sa ne intereseze cat de cat .
Pe mine personal ...m-a miscat profund ideea ca...oamenii erau in concediu...o clipa de liniste ..pentru niste oameni care traiesc zi de zi cu aceasta amenintare peste vietile lor ..peste familile lor.Vanati ....fara mila...de niste vanatori care nu mai respecta elemetarele, am spune noi legi ale vanatului .....adica esti obligat prin lege sa dai un timp vanatului sa se regenereze ....sa isi revina ...sa se inmulteasca...daca nu respecti aceste legi...faci braconaj ...care este, sau nu pedepsit ....dar esti in afara legii
Ce am vazut ...ca s-a intamplat in Bulgaria ...e un braconaj ....legal...cum s-ar zice de unii pentru drepturile unei tari care nu e existat niciodata in istorie ..dar asta  nu conteaza nu-i asa ? ....caci pana la urma urmei ce ne doare pe noi capul de ce se intampla pe la altii?! Pai ....in ultimul razboi mondial  ne-a cam durut ..si cu mare eleganta europeana ....pe care noi romanii o simtim din plin acum pe pielea noastra....am pasat-o la altii ...dupa ce i-am deposedat de tot ce aveau.
E problema noastra. ... poate fi intr-o clipita! E posibil sa ni se faca si noua la fel M-a socat ..pana in strafundurile fiintei mele umane imaginea cu omul pregatit sa faca ...ce a facut ....un om tanar ..simplu ....nu iesea in evidenta cu nimic....doar inima lui iesea inaintea lui Dumnezeu .....cum se plimba ca un leu in cusca ...gata sa fie eliberat. O imagine pe care nu o voi uita in graba...tragedie si de o parte si de alta...

1 comentarii:

cella spunea...

Ioi as aimi place cantecul asta .....

Search