loading... Nuante de diversitate!
17 martie 2010 | By: Misu Radovici

Nimic nu se pierde ...

   Viata poate fi plina de urcusuri si coborasuri. Fiecare din noi avem de infruntat dificultati si provocari. Dar stii tu oare ca prin ceea ce ai trecut pana acum te pregateste, de fapt, pentru ceea ce urmeaza sa primesti din partea lui Dumnezeu in viitor? Nimic din viata ta nu e, si nu va fi, pierdut. Fiecare dezamagire, fiecare pas inapoi, fiecare clipa de singuratate, fiecare dintre ele va fi luata de Dumnezeu si preschimbata astfel ca vei fi mai matur, mai puternic, mai asemanator cu EL.
In timpurile de dificultate avem ocazia sa crestem sis a ne maturizam. Atunci se formeaza caracterul nostrum, iar credinta noastra este provocata, provocata sa creasca sis a devina mai puternica. Aceste adversitati pe care le intalnesti astazi te vor modela in persoana care o sa devii maine. Modelarea nu e usoara, de multe ori e chiar neplacuta insa un character frumos e de pretuit.
   Poate ca azi experimentezi greutatea. Poate ca si ieri ai experimentat-o. Provoaca-te la o atitudine corecta in abordarea lucrurilor. Adopta o atitudine prin care sa spui: “Aceasta e o noua zi. Lucrurile se vor schimba in bine. Chiar daca voi trece prin dificultati si problem acest lucru nu ma va putea opri. Chiar daca toate aceste lucruri sunt menite sa ma darame sis a-mi faca rau, Dumnezeu e de partea mea. El ma va ridica deasupra lor si ma va conduce spre biruinta si asta in fiecare zi a vietii mele.”
   Dumnezeu e de partea ta! Tot ce trebuie sa faci e sa intinzi mana inspre El si sa spui: “Sunt aici, am nevoie de Tine, nu voi renunta niciodata!” Always remember … nimic nu e pierdut!!!

0 comentarii:

Search