loading... Nuante de diversitate!
20 ianuarie 2010 | By: Misu Radovici

De ce?


    Accidente de circulatie, prabusiri de avioane, scufundari de vapoare, cutremure, inundatii, tsunami-uri, diferite boli toate acestea sunt evenimente in care este lovita omenirea. De pe urma acestora raman urma morti, accidentati, pierduti, oameni fara adapost, oameni complet saraci, oameni care au pierdut tot ceea ce au reusit sa economiseasca. "De ce ingaduie Dumnezeu toate acestea si de ce tace?" sunt intrebari care se ridica de cele mai multe ori dupa astfel de evenimente.
   Dumnezeu NU tace la aceste intamplari. El vorbeste prin ele. Pentru ca noi oamenii, nu mai suntem obisnuiti sa ascultam vocea lui Dumnezeu prin Biblie, El se foloseste de alte metode de a ne face sa ascultam glasul Lui. Deci ce vrea Dumnezeu sa ne spuna? El vrea sa clarifice faptul ca noi care suntem creatia Sa, ne-am indepartat de El. Unii oameni nici nu mai intreaba de Dumnezeu in viata lor. Ei se conduc singuri (sau cel putin asa li se pare ca e), iar de Dumnezeu isi aduc aminte poate doar atunci cand, in mod inevitabil, drumul lor se intersecteaza cu cel al unei biserici la care trebuie, de voie de nevoie, sa mearga cu ocazia vreunui eveniment. Dumnezeu stie ca, pe un astfel de drum, oamenii vor ajunge total nefericiti. El doreste sa ne vada fericiti si bucurosi. Acest lucru este posibil numai daca se schimba inima noastra. Dar nu exista nici un mijloc omenesc care ar putea innoi o inima in asa fel incat sa inceteze si sa nu mai minta, sa nu mai fure, ... sa nu mai fie egoista.
   Numai prin mijlocire lui Dumnezeu, prin Isus Cristos, poate avea loc schimbarea aceasta. 
   ATUNCI TOTI ACEI "DE CE?" NU VOR MAI FI O ENIGMA. "Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintelor Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare ... si doreste ca nici unul sa nu piara ..." (2 Petru 3:9) 
   Isus ne iubeste!  

0 comentarii:

Search