loading... Nuante de diversitate!
26 ianuarie 2010 | By: Misu Radovici

Domnul este langa noi in furtuna!

Domnul este langa noi in furtuna! "Si pe cand vasleau ei, Isus a adormit. Pe lac s-a starnit un asa vartej de vant, ca se umplea corabia de apa; si erau in primejdie" ne spune Scriptura. 
Furtuni asemenea celei de care au avut parte ucenicii pe lacul Ghenezaret, apar si in calatoria noastra prin viata. Ucenicii au pornit la drum la indemnul Invatatorului lor. De cate ori nu ne asemanam ucenicilor! Cand Domnul ne da o lucrare sau ne trimite undeva, nu ne incredem ca El ne va purta de grija, ca vom trece bine prin furtuna. Sa ne incredem in promisiunile Sale, pentru ca El este cu noi! Dumnezeu merge cu noi prin furtuni, chiar daca ni se pare cateodata ca e departe de noi. Ucenicii au trecut prin momente grele, desi Domnul era cu ei. Cum a putut El sa doarma intr-o astfel de situatie? Pentru ei era de neinteles. Ei aveau impresia ca i-a lasat in voia furtunii. Dar EL ERA CU EI, indiferent de ce gandeau sau simteau ei. Mantuitorul merge cu noi prin furtuni, chiar si atunci cand noua ni se pare ca El doarme sau avem impresia ca El e departe de noi. Furtuni vor veni. Dumnezeu nu ne-a promis o viata fara greutati si nu a spus niciodata ca nu vor fi probleme.
Dar sa nu ne temem, pentru ca El este in toate zilele cu noi: "Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului." (Matei 28:20b)


0 comentarii:

Search